Sakarya / Sapanca Kemal Yener İlkokulu

Telefon:2645980257 Adres:AKÇAY MAH. ORTA/1 SK. KEMAL YENER ILK VE ORTAOKULU BLOK NO: 7 SAPANCA / SAKARYA
Sapanca İlçesine uzaklık: 7 km
Sakarya İl Merkezine uzaklık: 17 km
Köyümüzden İl ve İlçe merkezine düzenli otobüs seferleri vardır.Adliye koop (TOYATA Hastanesi 3 no)arabaları ile köye ulaşabilirsiniz.
Web Sitesi:https://kemalyenerilkokulu.meb.k12.tr Sakarya Okulları, Sakarya Sapanca Okulları, Sakarya İlkokulları, Sakarya Sapanca İlkokulları, İlkokul Haberleri, Sakarya İlkokul Haberleri, Sakarya Sapanca İlkokul Haberleri
Kaynak:https://kemalyenerilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren, kendi yetenek ve becerilerinin farkında olan, özgüven sahibi, çevre bilincine sahip, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle katılmaya istekli bireyler yetiştiren çağdaş bir eğitim merkezi olmak.
MisyonÖğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek; onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazandırmak, millî ve evrensel kültür değerlerini tanımalarını, kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmek.
Telefon2645980257
Faks2645980257
AdresAKÇAY MAH. ORTA/1 SK. KEMAL YENER ILK VE ORTAOKULU BLOK NO: 7 SAPANCA / SAKARYA
Sapanca İlçesine uzaklık: 7 km
Sakarya İl Merkezine uzaklık: 17 km
Köyümüzden İl ve İlçe merkezine düzenli otobüs seferleri vardır.Adliye koop (TOYATA Hastanesi 3 no)arabaları ile köye ulaşabilirsiniz.
İnternet Sitesihttps://kemalyenerilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAkçay köyü Sakarya İlinin Sapanca İlçesine bağlı bir köydür.Akçay köyünün tarihi 1800lü yıllara dayanır. Köyün nüfusu ağırlıklı olarak kafkas ve karadeniz kökenli göçmenlerden oluşmaktadır.Köyün nüfusu 2000 sayımına göre 750 civarındadır.Köyde 1 ilkokul,1 ortaokul bulunmaktadır. Akçay köyü deresi,temiz havası,yeşili ve doğal güzellikleri gezilip görülecek bir yerdir.
UlaşımKöyümüzden İl ve İlçe merkezine düzenli otobüs seferleri vardır.Adliye koop (TOYATA Hastanesi 3 no)arabaları ile köye ulaşabilirsiniz.
Merkezden UzaklıkSapanca İlçesine uzaklık: 7 km
Sakarya İl Merkezine uzaklık: 17 km
Servis BilgisiTaşımalı Eğitim vardır.
Kontenjan Bilgileri...
Ders Saatleri09.00-14.40
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıADSL
Sportif Etkinlikler..
Bilimsel Etkinlikler..
Projeler...
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı73
  • Derslik Sayısı9
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://kemalyenerilkokulu.meb.k12.tr/54/09/732740/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)