Sakarya / Hendek Hendek Orhangazi Anadolu Lisesi

Telefon:(0264) 502 72 28 Adres:ÇAĞLAYAN MAH. 4559 SK. NO 6 HENDEK / SAKARYA Web Sitesi:https://hendekorhangazianadolulisesi.meb.k12.tr Sakarya Okulları, Sakarya Hendek Okulları, Sakarya Anadolu Liseleri, Sakarya Hendek Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Sakarya Anadolu Lisesi Haberleri, Sakarya Hendek Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://hendekorhangazianadolulisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAtatürk ilke ve inkılaplarını anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı, Türk milletinin milli, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen ailesini, vatanını, milletini seven ve daime yüceltmeye çalışan, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, Sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, İnsan haklarına saygılı haklarını bilen ve koruyan, Hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, Bireysel yeteneklerini ve öğrenme stillerini dikkate alarak öğrenen, bilgili, becerili ve özgüveni olan, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışı kazanan, Türk milletini çağdaş uygarlığın yapıcı yaratıcı saygın bir otağı yapma gayreti olan bireyler olmalarının sağlamak için varız.
MisyonÜlkemiz ve insanlığın aydınlık geleceği için günün donanımına, geleceği kurma vizyonuna sahip; lider, girişimci ancak takım çalışmasına da yatkın, çok yönlü düşünebilen, edindiği bilgileri beceriye dönüştürebilen, sosyal iletişimi güçlü sorumluluklarının farkında ve temel insani değerlere bağlı insan yetiştirmek.
Telefon(0264) 502 72 28
AdresÇAĞLAYAN MAH. 4559 SK. NO 6 HENDEK / SAKARYA
İnternet Sitesihttps://hendekorhangazianadolulisesi.meb.k12.tr
Harita
Ulaşımİlçe Merkezine 4 km, İl Merkezine 35 kmİlçe merkezinden sıklıkla dolmuşlar hareeket etmektedir.
Merkezden Uzaklıkİlçe Merkezine 4 km, İl Merkezine 35 km
Yabancı Dilİngilizce - Almanca
Isınma TürüDoğal gaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı45
  • Öğrenci Sayısı755
  • Derslik Sayısı29
  • Atölye Sayısı3
  • Kütüphane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://hendekorhangazianadolulisesi.meb.k12.tr/54/04/765970/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)