Sakarya / Geyve Geyve Elvan Bey Anadolu Lisesi

Telefon:02645170054 Adres:İNCİKSUYU MAH. KEPEKLİ CAD. ELVAN BEY ANADOLU LISESI BLOK NO 81 GEYVE / SAKARYA Web Sitesi:https://elvanbeyanadolulisesi.meb.k12.tr Sakarya Okulları, Sakarya Geyve Okulları, Sakarya Anadolu Liseleri, Sakarya Geyve Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Sakarya Anadolu Lisesi Haberleri, Sakarya Geyve Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://elvanbeyanadolulisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKendini sorgulayan, özgür düşünebilen, düşündüğünü ifade edebilen, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve lâik bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerimiz bizim geleceğimizdir ve çok değerlidirler. Milletimizin bekası, vatanımızın bölünmezliği olmazsa olmazımızdır. Öğrencilerimizin iyi vatandaş, iyi insan olmaları baş hedefimizdir. Eğitimimizin amacı öğrenciyi geleceğe hazırlamaktır. Sürekli gelişme düşüncesinden hareketle, yaratıcılığı ve yenilikleri destekleriz. Bizim için karar alma sürecinde katılımcılık, şeffaflık ve eşitlik esastır. Eğitimde kaliteyi ön planda tutarız.
MisyonÖğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini misyon ediniyoruz.
Telefon02645170054
Faks.
AdresİNCİKSUYU MAH. KEPEKLİ CAD. ELVAN BEY ANADOLU LISESI BLOK NO 81 GEYVE / SAKARYA
İnternet Sitesihttps://elvanbeyanadolulisesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriİLÇE MERKEZİ
UlaşımİL MERKEZİNE 30 KM UZAKLIKTA, GEYVE İLÇE MERKEZİNDE YER ALMAKTADIRTÜRKİYE´NİN HER YERİNDEN ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Merkezden UzaklıkİL MERKEZİNE 30 KM UZAKLIKTA, GEYVE İLÇE MERKEZİNDE YER ALMAKTADIR
Kontenjan Bilgileri104
Ders Saatleri08:45-16:00
Yabancı DilİNGİLİZCE
ALMANCA
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerFUTBOL
VOLEYBOL
BASKETBOL
MASA TENİSİ
FUTSAL
BOLCHE
SATRANÇ
  • Öğretmen Sayısı31
  • Öğrenci Sayısı418
  • Derslik Sayısı15
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://elvanbeyanadolulisesi.meb.k12.tr/54/03/972986/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)