Sakarya Bilsem'den Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel Program

Cumhuriyet'in 100. yıl etkinlikleri kapsamında Sakarya BİLSEM olarak düzenlediğimiz özel program, 5 Aralık Salı akşamı Sakarya Erol Olçok Lisesinde gerçekleşti. 

Cumhuriyet'in 100. yıl etkinlikleri kapsamında Sakarya BİLSEM olarak düzenlediğimiz özel program, 5 Aralık Salı akşamı Sakarya Erol Olçok Lisesinde gerçekleşti. Davetliler önce kurumumuz resim öğretmenleri Mehtap Sağlam, Hümeyra Kaya, Hakan Koçyiğit'in öğrencilerinin resimlerinden oluşan sergiyi gezdiler. 

 

Sakarya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Türker Erol Özen ve Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Ersoy öğrencilerimizin çalışmalarını incelerken, ödül alan öğrencilerimize belgelerini takdim ettiler.

 

Velilerimizin yoğun bir katılım sağladığı programımızın açış konuşmasını merkez müdürümüz Mahmut Sami Akaryalı yaptı. İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan gecede, öğrencilerimiz ilk olarak Türkçe Dil Sanatları öğretmenimiz Ümmügülsüm Yılmaz koordinatörlüğünde hazırladıkları "Cumhuriyet'in Tarihî Şahsiyetleri Bizlerle Konuşuyor" adlı drama gösterisini sergilediler. Daha sonrasında programda müzik yetenek alanı öğrencilerimiz, müzik öğretmenlerimiz Nurbanu Kurt ve Güven Erol şefliğinde solo ve koro şeklinde geceye özel güzel bir konser verdiler.

 

Programın sonunda Sakarya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Türker Erol Özen ve Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Ersoy, organizasyonda emeği geçen öğretmenlerimiz Mehtap Sağlam, Hümeyra Kaya, Hakan Koçyiğit, Gonca Manolya Gümüşkaya Kırca, Nurbanu Kurt, Güven Erol ve Ümmügülsüm Yılmaz'a çiçek takdim ederken, yöneticilerimizi kutladılar. 


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sakarya Erenler Sakarya Bilim ve Sanat Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)