Sakarya / Akyazı Akyazı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kaynak:https://akyaziateml.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonUlusal ve uluslararası seviyede alan ve dallarıyla; katılımcı, paylaşımcı, özgün değerlere sahip ve mesleki açıdan yetkin bireyler yetiştiren, yenilikçi, yaratıcı, sürekli gelişmeye açık, bilgiye erişme yollarını gösteren, aktif öğrenmeyi ilke edinmiş, mesleki ve teknik eğitim alanında öncü, paydaşları ile etkili bir iletişim ve işbirliği yapabilen ve yaşam boyu öğrenmeye inanmış bireyler yetiştiren bir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olmaktır.
MisyonEvrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir öğretim kültürü oluşturmak ve mesleki açıdan yetkin, toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
Telefon0264 419 02 92
Faks0264 419 03 28
AdresYeni Mahalle Alaağaç Caddesi 5066. Sokak Numara9 Akyazı/Sakarya
İnternet Sitesihttps://akyaziateml.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Sakarya´nın Akyazı İlçesi ilçe merkezinde Sakarya Üniversitesi Akyazı Meslek Yüksek Okulu´nun yanında bulunmaktadır.
Ulaşımİlçe merkezine 10 dakika uzaklıktadır.Okulumuza şehiriçi minibüsleri gelmekle beraber öğrencilerimizin çoğunluğu kendi bisikletleri ile ulaşım sağlamaktadır.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine 10 dakika uzaklıktadır.
Servis BilgisiOkulumuz taşımalı merkezidir.
Kontenjan BilgileriKontenjan Bilgileri için " https://e-okul.meb.gov.tr/OrtaOgretim/OKL/OOK06006.aspx" sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
Ders SaatleriÖrgün Eğitim : 08:30 - 17:25 / Mesleki Açık Öğretim : 17:40 - 22:00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerSınıflar arası futbol turnuvası, Öğrenciler arası masa tenisi turnuvası, Öğretmenler arası masa tenisi turnuvası, Okul Futbol Takımı, Okul Hokey Takımı, Okul Voleybol Takımı, Okul Basketbol Takımı, Okul Masa Tenisi Takımı, Okul Badminton Takımı, Okul Atletizm Ekibi, Okul Oryantiring takımı, Güreşçi Öğrencilerimiz...
ProjelerTÜBİTAK BİLİM FUARI PROJELERİ, Beyaz Bayrak
  • Öğretmen Sayısı70
  • Öğrenci Sayısı687
  • Derslik Sayısı21
  • Atölye Sayısı18
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://akyaziateml.meb.k12.tr/54/02/867055/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)