Sakarya / Adapazarı Şehit Abdullah Ömür İlkokulu

Telefon:02642773766 Adres:OZANLAR MAH. ÜNAL OZAN CAD. NO: 1 İÇ KAPI NO: 1 ADAPAZARI / SAKARYA Web Sitesi:https://sehitabdullahomurilkokulu.meb.k12.tr Sakarya Okulları, Sakarya Adapazarı Okulları, Sakarya İlkokulları, Sakarya Adapazarı İlkokulları, İlkokul Haberleri, Sakarya İlkokul Haberleri, Sakarya Adapazarı İlkokul Haberleri
Kaynak:https://sehitabdullahomurilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, nitelikli, ahlaklı, iyi ve güvenilir insan diye tabir edilen bireyler yetiştirmektir.
MisyonAdil, insan merkezli, öğretmen temelli, kavramda evrensel, uygulamada yerli; esnek, beceri ve görgü odaklı;hesap verebilir, sürdürülebilir bir ilkesel duruş sergileyebilen, demokrasi ve ekonomiyle bütünleşmiş bir eğitim anlayışıyla ülkemizin her alanda gelişimine katkı sağlamaktır.
Telefon02642773766
AdresOZANLAR MAH. ÜNAL OZAN CAD. NO: 1 İÇ KAPI NO: 1 ADAPAZARI / SAKARYA
İnternet Sitesihttps://sehitabdullahomurilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriİLÇE MERKEZİ
UlaşımOkulumuz Adapazarı İlçe merkezinde bulunmaktadır. Şeker Mahallesi, Ozanlar Mahallesi ve Kuzey Terminale giden tüm toplu taşıma araçları okulumuzun önünden geçmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Adapazarı İlçe merkezinde bulunmaktadır.
Ders Saatleri14.10-19.00
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı14
  • Öğrenci Sayısı213
  • Derslik Sayısı10
Kaynak:https://sehitabdullahomurilkokulu.meb.k12.tr/54/01/732233/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)