Sakarya / Adapazarı Adapazarı Özel Eğitim Anaokulu

Telefon:(264) 251 11 85 Adres:Camili 2. Etap 1654. Ada Adapazarı/SAKARYA Web Sitesi:https://adapazariozelegitimanaokulu.meb.k12.tr Sakarya Okulları, Sakarya Adapazarı Okulları, Sakarya Anaokulları, Sakarya Adapazarı Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Sakarya Anaokulu Haberleri, Sakarya Adapazarı Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://adapazariozelegitimanaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilimsel kriterleri kurum olarak ilke edinmiş dünyadaki bütün gelişmeleri yakından takip ederek alana yönelik farklı ve başarılı çalışmaları kurumumuzda uygulamak,bu sayede 0-6 yaş gelişim geriliği olan çocuklarımızın dünyasında gelinebilecek en üst seviyeye ulaşmaktır. Geliştirilmiş projelerle Türkiye çapında örnek bir okul olmaktır. Okuldaki bütün birimleri birbirleriyle koordineli çalışmasını sağlayarak, eğitim-öğretim tekniklerinin en üst düzeyde uygulandığı bilimsel verilerin ışığında hizmet veren çağdaş bir eğitim kurumu olmak ve 0-6 yaş gelişim geriliği olan çocuklarımıza yaşamın bütün damarlarından beslenmesini sağlarken alanda eğitim veren diğer kurumlara da rehberlik ve öncülük etmektir.
MisyonOkulumuz anayasamızın 42. maddesinde yer alan "hiç kimse eğitim öğretim hakkından mahrum bırakılamaz." ilkesinden yola çıkılarak 0-6 yaş gelişim geriliği olan çocuklarımıza ve ailelerine eğitim vermektedir. Bölgemizde bulunan tüm 0-6 yaş gelişim geriliği olan çocuklarımıza ve onların performansları ölçüsünde eğitimlerini üstlenmektedir.Gerekli bilgilendirme seminerleri, broşürler ve internet sitemizle çocukların bulundukları çevrede kabul görme süreçlerini arttırmak, çocuğu merkez alan bir anlayışla aile okul ve çocuk üçgeninde çağdaş, kaliteli eğitim vermektir.
Telefon(264) 251 11 85
AdresCamili 2. Etap 1654. Ada Adapazarı/SAKARYA
İnternet Sitesihttps://adapazariozelegitimanaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz, Adapazarı ilçe merkezine bağlı Camili 2 mevkiinde yer almaktadır.
UlaşımOkulumuz, yaklaşık olarak Adapazarı ilçe merkezine 15 km; Sakarya İli Valilik Kampüs Binasına ise 1,5 km uzaklıkta yer almaktadır.Okulumuza, ilçe merkezinde yer alan "Orta Garajdan" 23 No´lu minibüs ve otobüsler ile ulaşım sağlanabilmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz, yaklaşık olarak Adapazarı ilçe merkezine 15 km; Sakarya İli Valilik Kampüs Binasına ise 1,5 km uzaklıkta yer almaktadır.
Ders Saatleri09:00-14:00
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı18
  • Öğrenci Sayısı40
  • Derslik Sayısı8
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://adapazariozelegitimanaokulu.meb.k12.tr/54/01/747014/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)