Sabır

 

Hikayeler İle Değerler Eğitimi eTwinning Projemizin Şubat Ayı Değeri: SABIR

Hikayeler ile Değerler Eğitimi eTwinning Projemizde Şubat ayı değeri olarak SABIR değerini ele aldık.

Tüm proje ortakları ve öğrencilerimizin katılımı ile zoom üzerinden bir masal gecesi organize ederek işbirlikçi bir etkinlik düzenledik.

Masal gecemizde konuğumuz olan Anadolu Masalları Projesi Kastamonu İl Kordinatörü Serpil ORTAACAR'in anlatımıyla Anadolu Masallarından "Sabır Taşı" masalını dinledik.

Masal dinleme etkinliği bitiminde öğrencilerimiz masal sonunda, hayallerindeki sabır taşını anlattılar ve resmini çizerek bizlerle paylaştılar.

Masallar sonsuza dek anlatılsın diye bu güzel masalın öğrencilerimiz ile buluşmasına katkı sağlayan değerli konuğumuz; Anadolu Masalları Projesi Kastamonu İl Kordinatörü Serpil ORTAACAR öğretmenimize ve masalımızı dinlemek için gecemize katılan tüm masal severlere teşekkür ederiz.

Karşıyaka ilçemizde görev yapan İzzet GÜLDOĞAN öğretmenimizin, ilçemizde düzenlediği sabır konulu kendi yazdığı kitabını online dinleme etkinliğine katıldık.

Ayrıca, Hikayeler ile Değerler Eğitimi eTwinning Projemiz kapsamında Şubat  ayındaSABIR değeri ile ilgili yaptığımız çalışmalar bookcreator web 2.0 aracıyla hazırlanan sanal e-book hazırlanmıştır.

Sanal e-book Kitap Çalışma Linkimiz: https://read.bookcreator.com/kOovpZO0h4S9uD6HTw1OVDJ1BNu2/k9y2SeifQR6hzJHYfOwaaQ

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Karşıyaka Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Anaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)