Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘nde Mezuniyet Töreni

SABİHA GÖKÇEN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ‘NDE MEZUNİYET TÖRENİ DÜZENLENDİ.
Okulda son defa yapılan etkinlikte hem hüzün hem de sevinç vardı.
Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bu yıl okuldan mezun olacak 137 öğrenci için “Mezuniyet Töreni” düzenlendi. Törene davet edilen konuklar ile birlikte veliler, okulda halen ve önceden görev yapan öğretmenler,personel ve eski mezunlar katıldı.
Okul bahçesinde yapılan törene saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı.Okul öğrencilerinin zeybek gösterisinden sonra Okul Müdürü Dr. S.Sırrı KABADAYI konuşma yaptı. Okulun mevcut yerinde yapılan son tören olduğunu ve haziran ayında Aşağısöğütönü’ndeki yeni kampüse taşınacaklarını, Okulu “Tanınan Okul” statüsüne kavuşturduklarını, bu yıl uyguladıkları projelerle 32 öğrenci ve 21 öğretmeni Avrupa’ya gönderdiklerini, okulun standartlarını yükselterek eğitim kalitesini artırdıklarını ve öğrencileri her bakımdan iş hayatına ve yüksek öğrenime en iyi şekilde hazırlamaya çalıştıklarını belirtti. Törende bir konuşma yapan Okulun kurucu müdürü İsmail BAŞARAN okuldaki gelişmeleri görmekten ve yüksek hedeflere ulaşılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek mezunlara başarılar diledi.
Törende mezun öğrenciler adına Ömer Abdullah KARTAL bir konuşma yaptı. Bayrak flama teslim töreninden sonra Anadolu Teknik Lisesi birincisi Eralp AKMAN ile Endüstri Meslek Lisesi birincisi İrem ÇALIŞKAN yaş kütüğüne plaket çaktılar ve altın ödülü aldılar.Mezun öğrencilere diplomalarının verilmesinden sonra yemin töreni yapıldı ve öğrenciler hep birlikte kep attı. Öğrencilerin sunduğu müzik dinletisinin ardından Sanatçı Mustafa GÖKÇE söylediği türkülerle etkinliğe renk kattı. 
Yaklaşık 600 kişinin katıldığı törenin sonunda konuklara etli pilav, ayran ve tatlı ikramında bulunuldu. Törene MEB Özel Öğretim Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Cevdet BULUT, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent ÜZMEZ, THK İnönü Eğitim Başkanı Seyit YAYLACI, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdülkerim ÇÖMÇE,Osman CEBECİ, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Tülay GÜNDOĞAN, Ümit ÇAVAŞ, Okulun İlk Müdürü İsmail BAŞARAN ve Vedat ÇELİKER katıldı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Eskişehir Tepebaşı Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)