Roman Kahramanları Festivali Projesi Yola Çıktı

Okulumuz meslek dersleri öğretmenleri tarafından öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmak ve edebiyatı sevdirmek amacıyla “Roman Kahramanları Festivali Projesi” başlatıldı. Proje kapsamında her ay düzenli olarak edebiyatla ilgili söyleşiler, kitap kritikleri, drama ve pano çalışmaları yürütülecek.

Halkla İlişkiler ve Organizasyon (HLK), Gazetecilik, Radyo ve Televizyon alanı iş birliğinde yürütülecek proje kapsamında Fırat Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mutlu Deveci’nin konuk olduğu bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Deveci, edebiyatla ilgili bilgi paylaşımında bulunarak öğrencilerimizden gelen soruları yanıtladı.

Tabar’dan bilgi ve birikim vurgusu

Projenin yürütücüsü HLK Alan Şefi Nilgün Tabar, “Bir Hobim Olsun Projesinin ardından hayata geçirdiğimiz ikinci projemiz Roman Kahramanları Festivali Projesi oldu. Amacımız öğrencilerimizin okuma ve edebiyat alanındaki bilgi ve birikimlerini arttırmak. Projemize destek veren Prof. Dr. Mutlu Deveci’ye teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Elazığ Merkez Necip Güngör Kısaparmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)