Rize / Merkez Zehra Usta Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonZihinsel öğrenme yetersizliği olan bireylere öz bakım, psikomotor, dil, akademik ve sosyal becerileri kazandırırken; bireysel farklılıkları dikkate alarak, öğrenemeyen birey yoktur ilkesiyle, uzman personellerce başta bireysel eğitim olmak üzere özel eğitim yöntem ve tekniklerini uygulayarak eğitim vermektir.
MisyonBiz Zehra Usta Özel Eğitim Uygulama Okulu olarak, Zihinsel öğrenme yetersizliği olan öğrencilerimize yaşamlarını bağımsız olarak sürdürebilmelerini sağlayacak kavram ve becerileri kazandırmak için Bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek; bilgiye hızla ulaşabilen, bilgiyi mal ve hizmet üretimine yansıtabilen, Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlayarak, bağımsız yaşam becerilerini kazanıp kendisine güvenen, bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Öğrencilerimizi sosyal hayatın ihtiyaçları doğrultusunda yetiştirmek hitap ettiğimiz öğrenci velilerimizin ruhsal ve psikolojik motivasyonlarını sağlamak için varız.
Telefon0(464) 2140613
Faks0(464) 2148214
AdresZehra Usta Özel Eğitim Uygulama Okulu Paşakuyu mahallesi Yenişehir caddesi. No1 Merkez/RİZE
İnternet Sitesihttps://zehraustaisuygulama.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz şehir merkezinde bulunmaktadır. Otogardan kalkan şehir içi dağdibi dolmuşları okulumuzun önünden geçmektedir
Merkezden UzaklıkOkulumuz şehir merkezinde bulunmaktadır.
Servis BilgisiBütün öğrencilerimiz taşımalı eğitim sistemiyle il merkezi ve ilçelerden taşınmaktadır. 2021-2022 eğitim öğretim yılında 12 taşımalı öğrenci servisi hizmet vermektedir.
Ders Saatleri08:50-14:45
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı26
  • Öğrenci Sayısı63
  • Derslik Sayısı27
Kaynak:https://zehraustaisuygulama.meb.k12.tr/53/01/748032/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)