Rize / İyidere Merkez Ortaokulu

Telefon:4643213772 Adres:FIÇITAŞI MAH. KAZIM KARABEKİR 2 SK. İYİDERE MERKEZ ORTAOKULU BLOK NO 7/1 İYİDERE / RİZE Web Sitesi:https://iyideremerkezo.meb.k12.tr Rize Okulları, Rize İyidere Okulları, Rize Ortaokulları, Rize İyidere Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Rize Ortaokul Haberleri, Rize İyidere Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://iyideremerkezo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonğrencilerimizi; aklın ve bilimin aydınlığında çağdaş, demokratik ve laik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti yasalarına saygılı, sorumluluğunu bilen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler olarak hazırlamaktır. Öğrenmenin temel bir ihtiyaç olduğunu kabul ediyoruz. Veli ve öğrencilerimizin en iyi okulun kendilerine en yakın olan okul olduğuna inanarak okullarına sahip çıkmalarını istiyoruz.
MisyonHedefimiz, anaokulu yaşlarından başlayarak, ilköğretimin bütün kademelerinde sağladığımız eğitimle, güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, yenilikçi, yaratıcı, lider olabilen, toplum tarafından takdir edilen, Türk kimliğine sahip olduğu kadar dünya vatandaşı niteliklerine sahip olan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı gençler yetiştirmektir.
Telefon4643213772
Faks4643213772
AdresFIÇITAŞI MAH. KAZIM KARABEKİR 2 SK. İYİDERE MERKEZ ORTAOKULU BLOK NO 7/1 İYİDERE / RİZE
İnternet Sitesihttps://iyideremerkezo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriFıçıtaşı Mah.İyidere
UlaşımHedefimiz, anaokulu yaşlarından başlayarak, ilköğretimin bütün kademelerinde sağladığımız eğitimle, güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, yenilikçi, yaratıcı, lider olabilen, toplum tarafından takdir edilen, Türk kimliğine sahip olduğu kadar dünya vatandaşı niteliklerine sahip olan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı gençler yetiştirmektir.
Servis BilgisiVAR
Ders Saatleri08.50 - 15:10
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıYok
Bilimsel EtkinliklerTÜBİTAK 4006
ProjelerTÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı74
  • Derslik Sayısı11
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://iyideremerkezo.meb.k12.tr/53/12/718445/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)