Rize / Ardeşen Ardeşen İmam Hatip Ortaokulu

Telefon:4647156064 Adres:FIRTINA MAH. ŞEHİT M. TEVFİK KANOĞLU CAD. IMAM HATIP ORTA OKULU BLOK NO: 4 ARDEŞEN / RİZE Web Sitesi:https://ardeseniho.meb.k12.tr Rize Okulları, Rize Ardeşen Okulları, Rize İmam Hatip Ortaokulları, Rize Ardeşen İmam Hatip Ortaokulları, İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Rize İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Rize Ardeşen İmam Hatip Ortaokulu Haberleri
Kaynak:https://ardeseniho.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHer öğrenci kutsal bir emanet bizim için. Eğitim bir ideal, inancımız bundan ibaret ve biz bunu “kimliğimiz” olarak kabul ediyoruz. İnancımız kimliğimizdir. Bizim inancımıza göre: Eğitim ve Öğretim sevgi ile hedefine ulaşır. Öğrenci sevmediği derste başarılı olamaz. Bu nedenle dersler hoşgörülü bir ortamda, öğrenciye sevdirilerek öğretilir. Bilginin mutfağı olarak nitelendirilen laboratuvarlarda dersler uygulamalı olarak aktarılır. Öğrenci ve öğretmen ve aile üçlüsünün iyi iletişim içinde olması gerektiğine inanıyor ve uyguluyoruz. Başarılı olmayı: Ekip Çalışması, Toplam kalite bilinci ve uygulaması, düzen ve disiplini elden bırakmama, daha iyi iletişim, bilinçli bir çalışma ve uygulama şeklinde sıralayabiliriz.
MisyonAmacımız Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçlarına bağlı, Atatürk ilke ve inkılaplarında belirtilen ilkeleri öğrenen ve uygulayan, vatan, millet, bayrak ve dil gibi milli değerlere saygılı, Peygamber Efendimizin güzel ahlakı ile ahlaklanmış aynı zamanda bu değerlerin korunup kollanması hususunda hiç tereddütsüz canla başla mücadele etmeye hazır… Dünyadaki gelişmelerin gerisinde kalmayıp dünyanın şekillenmesinde söz sahibi olan kendini özgürce ifade edebilme cesaretini kendinde bulup, entelektüel bir kimliğe sahip olabilen… Çağın değişim ve gelişmelerinin önünde olabilen. Sevecen ve hoşgörülü… Güvenli ve sağlıklı… Temiz ve düzenli… Sanatı seven, çağdaş ve kültürlü, teknolojik gelişmelere uyumlu… Bilinçli ve özgüvenine sahip, sorumluluk sahibi bir nesil yetiştirmektir.
Telefon4647156064
Faks4647156064
AdresFIRTINA MAH. ŞEHİT M. TEVFİK KANOĞLU CAD. IMAM HATIP ORTA OKULU BLOK NO: 4 ARDEŞEN / RİZE
İnternet Sitesihttps://ardeseniho.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz, ilçe merkezine 2 km uzaktadır.
Ders SaatleriPazartesi 08:30-16:15 Hafta içi diğer günler 08:30-15:25
Yabancı DilİNGİLİZCE-ARAPÇA
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı33
  • Öğrenci Sayısı324
  • Derslik Sayısı26
  • Atölye Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://ardeseniho.meb.k12.tr/53/02/720795/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)