Riba Uygulamaları 2022

2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı  Rehberlik ve Psikojik Danışma Hizmetleri Riba Uygulamaları

 

      Riba Yönergesine göre Riba Okul sonuç çizelgelerinde madde ortalamalarının bulunduğu sütun Bolu  Rehberlik Araştırma Merkezine elektronik ortamda gönderilmesi gerekmektedir.Anket formları ve Sonuç Çizelgelerinin çıktı olarak gönderilmesine gerek yoktur.

  Veri girişlerinin  03 HAZİRAN 2022  tarihine kadar Bolu Ram web sitesi Sol Menüde Bağlantılar Bölümünde yer alan ''RİBA VERİ GİRİŞİ'' bölümünde okul sonuç sütunun yer alan veriler girilmelidir.

 Anket Formları ve ilgili  Dökümanlara https://orgm.meb.gov.tr adresinde Rehberlik Hizmetleri/  Rehberlik Hizmetlerinde Kullanılan Formlar/ Bireyi Tanıma Formları/İlkokul, ortaokul ve lise kademelerinde öğrenci, öğretmen ve veli formları, okul öncesi kademesinde ise öğretmen ve veli formları sekmesinden ulaşılabilir.

     İlgili Sayfa için Tıklayınız.

 

OKUL SONUÇ ÇİZELGESİ RAM RAPORLARI:

(Okul sonuç çizelgelerinde yer alan madde ortalamalarının bulunduğu satırı içeren rapordur. Çizelgedeki veriler RİBA VERİ GİRİŞİ menüsünden veri girişleri sayısal veri olarak girilmelidir.Veri girişi yapıldıktan sonra ayrıca excel dosyasını  dys üzerinden veya email olarak gönderilmesine gerek yoktur.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bolu Merkez Bolu Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Kaynak:https://ram.meb.k12.tr/icerikler/riba-uygulamalari-2022_12905979.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)