Rezervasyon Kuralları

KONAKLAMA REZERVASYON

  • Başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm misafirlerimizin rezervasyonlarında herhangi bir sorun yaşamadan rahatlıkla konaklama imkanı bulmaları, aynı zamanda hizmetin gereği ve kamu yararı açısından ön ödemeli rezervasyonuygulaması yapılmaktadır.
  • Konuklarımızın istedikleri tarihe ilişkin 0 (262) 5514915 nolu telefonla irtibat kurarak odaların uygunluk durumu ile ilgili bilgi aldıktan sonra rezervasyonun geçerli olabilmesi için
  •  İNTERNETTEN YATIRACAKLAR İÇİN ;

Kandıra Ziraat Bankası Şubesi TR 64 0001 0001 6606 4467 5850 01 Nolu hesaba

BANKAMATİKTEN YATIRACAK OLANLAR İÇİN ;

Şube Adı        :           Kandıra

Hesap Adı      :           Kandıra Öğretmenevi

Şube Kodu     :           166

Hesap No       :           6446758-5001

1 günlük konaklama bedelini ertesi gün saat 17:00´a kadar kaparo olarak yatırarak       0 (262) 551 4915 nolu telefonu arayarak teyit almaları yeterli olacaktır.

  • Dekontun açıklama kısmına, Konaklayacak olan kişinin Ad ve Soyadınızı lütfen yazınız.

DOĞRUDAN İNTERNET,TELEFON VEYA DİĞER İLETİŞİM ARAÇLARI İLE KURUMA ÖNCEDEN REZERVASYON YAPTIRANLARDAN

a) Kaparo yatırılıp konaklanmayan günün ödemesi iade edilmez.

b) Yatırılan tutar ile ilgili belgeyi resepsiyonda görevli personele ibraz edilmesi gerekmektedir. İbraz edilmeyen belgenin farkı resepsiyona ödenir.

c) Bir günlük konaklama ücreti nakit veya kredi kartı veya kurum banka hesapnumarasına yatırılmak suretiyle tahsil edilir.

d) Konaklama rezervasyonlarını mazeretleri nedeniyle iptal ettirmek isteyenlere,konaklama tarihinden 3 gün önce bildirmesi halinde tahsil edilen ücretiade edilir.

e) Konaklama mücbir sebeplerle erken sonlandırılmak istendiğinde ve en geçsaat 10.00 itibariyle kuruma bildirildiğinde, konaklanmayacak günlere ait ücret iade edilir.

f) Rezervasyon iptali usulüne uygun yapılmadığı takdirde ücret iadeedilmeyerek kuruma gelir kaydedilir ve rezervasyon kurum tarafından iptal edilir.

g) Tüm faydalanıcılar, kurum kurallarına uymakla yükümlüdür.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kocaeli Kandıra Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)