Rehberlik İhtiyaçları Anketleri

 



DEĞERLİ ARKADAŞLAR!

      2020-2021 eğitim öğretim yılı Mayıs ayında  uygulanması gereken RİBA anketlerini belirtilen okul kademelerine göre , RİBA'ların 31/05/2021 tarihine kadar  okul sonuç çizelgesi madde ortalamalarının(riba okul sonuç çizelgesi sarı olan yer.) kurumumuz internet sitesi haberler bölümünde yer alan formları okul kademenize uygun olan formlara veli-öğretmen ve öğrenci sonuçlarını girmenizi rica ederiz.


DİKKAT


  • Rehber Öğretmeni olan okullarımızın isimleri Formlara  yazılmaya çalışılmıştır. İsimleri yazılamayan okullarımız, isimlerini okulun bulunduğu ilçeyi belirterek okul isimlerini forma yazmaları gerekiyor.

  • örn:Karapınar Yavuz Sultan Selim ilkokulu

  • Değerli arkadaşlar formları dolduruken herhangi bir kayıt etme girişiminde bulunmayın(kayıt otamatik yapılacak), form üzerinde lütfen başka herhangi bir işlem yapmayın, sadece okul sonuç çizelgeleri madde puan ortamalarını bulunduğu değerleri okulunuzun ismini belirtildiği satıra girin ve çıkın,sizden önce veri girmiş olan arkadaşların verilerine dokunmayın.

  • Formlar herkese açık olduğundan  aktif satırlara giriş yapmayın.

  •  Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim Uygulama Okullarında anket formları uygulanmayabilir ve çizelgeler doldurulmayabilir. Ancak diğer özel eğitim kurumlarında veli ve öğretmenlere uygulanmak şartı ile öğrencilere uygulanması kararı okul idaresi ve rehber öğretmen tarafından öğrencilerin gelişim düzeyleri dikkate alınarak kararlaştırılır.

  • FORMLAR 31/05/2021 tarihinde kapatılacaktır. Yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar telefonla bize ulaşabilir(Ereğli ram tel:03327105082) 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Konya Ereğli Ereğli Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)