Ramazan Sandığı Etkinliği

RAMAZAN SANDIĞI ETKİNLİĞİ

 

                        

         Ramazanın bereketi tüm ülkemizi sardı. Deprem olması bütün insanımızı sanki silkeleyip harekete geçirdi. Herkes bir hayır yarışına girdi. Okulumuzda bu hayır yarışında ramazanın bereketinden nasibini aldı.

 

              Hemen, bir Ramazan Sandığı etkinliği hazırlıklarına başladık. Okulumuzda herkesin kolayca görebileceği bir yere ramazan sandığı hazırladık. Bütün sınıflarda ramazan sandığı hakkında bilgilendirme yaptık; öğrencilerimizin  bu konuda bilinçlendiğini gelinen sonuçtan anladık.

 

       Öğrencilerimizin bu durumundan etkilenen bir personelimiz; kesdiği adak kurbanını bu sandığa ekledi. Böylece  belki ramazan ayı boyunca hiç et tadamayacak aileleri et nimetinden tattırmış  olduk.

 

        Ramazan sandığımız öğrencilerimizin öğretmenlerimizin ve okulumuzun personelinin getirdiği temel gıdalar : Pirinç , bulgur , çay , şeker ,mercimek , yağ gibi kuru gıdalarla doldu. Dolan ramazan sandığımızı hemen koliledik. Dolan sandığı hemen poşetledik.

 

        On sekiz aile okulca hazırladığımız ramazan sandığı etkinliğinden faydalanacak . Çocuklar öğrencilerimizin getirdiği çikolatalarla sevinecek. İftarlarda sıcak tarhanalar içilecek …

 

       Ramazan sandığımız, yapılacak bütün hayırların başlangıcı  olması temennisiyle.

 

                                                 Proje Sorumluları

Mehtap Ören YILDIZ                                                    Mükremin DAŞTAN

Ana Okulu Öğretmeni                                  Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Antalya Korkuteli Nazlı - İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)