Ramazan Programımız (Hoş Geldin Ya Şehri Ramazan)

HOŞ GELDİN RAMAZAN

On bir sultanı olan mübarek Ramazan ayına girmenin coşkusunu ÇMTAL ailesi olarak gönülden hissediyoruz. Bu mübarek aya bizi kavuşturan Rabbimize hamdediyoruz.

ÇEDES projesi kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümresi Öğretmenlerimiz tarafından koordine edilen, öğrencilerimiz tarafından  sergilenen ve İl Müftülüğümüzde görevli hocalarımızın da katılımıyla düzenlediğimiz “Hoş Geldin Ramazan“ programıyla Ramazan’ın coşkusundan ve manevi atmosferinden istifade ettik.

Programımız öğrencimiz Alim Erdoğan’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Diyanet İşlerinde görevli hocamız Mesut Yılmaz Bey Ramazan’ın önemine dair bir konuşma yaptı. Konuşmanın akabinde öğrencilerimizin düzenlediği “Ramazan’ın Başına Gelenler” adlı tiyatro oyunu ve “Hoş Geldin On Bir Ayın Sultanı” adlı oratoryo sergilendi.

Okul Müdürü ve Müdür Yardımcılarımız, alan şeflerimiz, öğretmen ve görevli personelimizin katılımıyla  düzenlenen “Ramazan Hakkındaki Temenni ve Dilekler” videosu izlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığında görevli Hocamız Hüseyin Yazıcı’nın icra ettiği dua ve okulumuz öğrencilerinin söylediği ilahilerle ramazan programımız son buldu.

Programda emeği geçen öğrencilerimizi ve DKAB öğretmenlerimizi tebrik eder, Bu güzel projeyi hazırlamamızda bize yardımcı olan Diyanet İşleri görevlilerine teşekkür ederiz.

Tüm İslam alemine sağlıklı, huzurlu, hayırlı Ramazanlar dileriz.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Çankırı Merkez Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kaynak:https://cankirieml.meb.k12.tr/icerikler/ramazan-programimiz-hos-geldin-ya-sehri-ramazan_13885836.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)