"Psikososyal Müdahale ve Doğal Afetlerde Psikolojik İlk Yardım" Konulu Konferans Düzenlendi. . .

Doğal afet, terör, göç, intihar, ölüm-yas, cinsel istismar gibi travmatik ve zorlu olaylar karşısında yürütülmekte olan psikososyal koruma, önleme ve krize müdahale hizmetleri alanında görevli il/ilçe/okul psikososyal koruma, önleme ve krize müdahale ekiplerini güçlendirmek amacıyla "Psikososyal Müdahale ve Doğal Afetlerde Psikolojik İlk Yardım" konulu konferans düzenlendi.

Bilkent Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Psikolog Dr. Nedret ÖZTAN'ın konuşmacı olduğu konferansa ilimiz eğitim-öğretim kurumlarında görevli okul psikolojik danışmanları, eğitim yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı. 

 

Merkezimiz müdürü Mahmut Işıkgöz'ün açılış konuşmalarının ardından Psikolog Dr. Sayın Nedret ÖZTAN'ın "psikososyal müdahale hizmetleri, doğal afetlerde psikolojik ilk yardımın önemi, içeriği, yönetimi ve ilgili diğer" konularda bilgi ve tecrübelerini paylaştığı konferans; konferansın sonunda İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Şahin KANAT tarafından Psikolog Dr. Nedret ÖZTAN'a ebru sanatı ürünü çiçek temalı tablo takdim edilmesiyle sona erdi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kayseri Kocasinan Mehmet Koçyiğit Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)