Psikososyal Koruma, Önleme ve Krize Müdahale Hizmetleri Toplantısı Yapıldı

Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Psikososyal Koruma, Önleme ve Krize Müdahale Ekibi İlçe Müdürümüz Hüseyin GÜNEŞ başkanlığında 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Buca İlçesi 1. dönem değerlendirme toplantısı yapıldı.  

          Psikososyal koruma, önleme ve krize müdahale hizmetleri: Doğal afetler ile kaza, ihmal, istismar, intihar, şiddet, savaş, terör ve göç gibi travmatik olaylardan önce, olay anında ve sonrasında gerçekleştirilen psikolojik ve sosyal destek sağlamak üzere sunulan hizmetler doğrultusunda Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Psikososyal Koruma, Önleme ve Krize Müdahale Ekibi İlçe Müdürümüz Hüseyin GÜNEŞ başkanlığında 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Buca İlçesi 1. dönem değerlendirme toplantısı yapıldı.             

          Toplantıda Psikososyal koruma, önleme ve krize müdahale hizmetleriyle ilgili  yürütülen çalışmalar, Travma/kriz sonrası oluşan koşullar nedeniyle ortaya çıkan sorunlar, çözümler,Psikososyal koruma, önleme ve krize müdahale hizmetleri kapsamında gerekli eğitimlerin verilmesi, Travma/kriz durumlarında bireylerin travma tepkilerinin normalleştirilmesi ve günlük yaşama uyumlarının sağlanması,Psikososyal koruma, önleme ve krize müdahale hizmetleri kapsamında yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ve raporlaştırılması karara bağlandı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Buca Buca Umurbey Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)