Projemizle Bölge Finalindeyiz

Öğrencilerimiz projeleriyle bölge finaline kaldı. 

 

Tavşanlı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerimiz, 55.si düzenlenen TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri bölge finallerinde yarışacak.

 

 

 

Proje danışman öğretmeni Meral ÇAKMAK rehberliğinde  Tavşanlı Kız İmam Hatip Lisesi Öğrencileri  Sevdenur ÇAKMAK, Ayşe Hümeyra ŞAHİN ve Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Kübra MEYDAN ile beraber yürüttükleri "FARK(N)ET" isimli mobil uygulama ile bireylerin akıllı telefonlarını kullanım sürelerine dikkat çekerek bazı alternatif etkinliklere yönelik bildirimler hazırladılar.

 

 Projeyi yürüten Öğrencilerimiz, projeleri hakkında şunları söylediler:

 

 

 

"Projemiz kapsamında yaptığımız araştırmalar sonucunda, akıllı telefon bağımlılığının yaygın bir sorun olduğunu gördük. 'FARK(N)ET' uygulamamız ile bu soruna çözüm olabilecek bir alternatif sunmayı hedefledik. Mobil uygulamamız, kullanıcıların akıllı telefonlarını bilinçli bir şekilde kullanmalarını sağlamak için tasarlandı. Finallere kalmak bizi çok mutlu etti ve projemizin daha geniş kitlelere ulaşmasını umuyoruz." dediler.

 

 Danışman öğretmenimizi ve öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kütahya Tavşanlı Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)