Projemizin Azerbaycan Ortaklarına Sürpriz

       

          Okul Müdürü Aslı İNAN ın desteği ile Müdür Yardımcısı Nurdoğan ÇEVİK ve Mustafakemalpaşa Anaokulu Müdürü Yardımcısı Cemile MUSLU nun kuruculuğunu yaptıkları Birlikte Daha Güçlüyüz eTwinning Projesi Türkiye ortakları Azarbaycanlı ortaklarına sürpriz hazırladı.

         Her yıl 31 Aralık ta Dünya Azerbaycanlıların Dayanışma Günü olarak  kutlanarak Dünyanın dört yanında yaşayan Azerbaycan Türkleri arasındaki ilişkileri canlı tutmak,aralarındaki birlik ve Dayanışma duygusunu yaşatılmaktadır.

         Bu sebeple Birlikte Daha Güçlüyüz projesi ekibi bir araya gelerek Azerbaycanlıların dayanışma günü için video hazırlayıp düzenledikleri toplantıda Azerbaycanlı ortaklara sundular.Düzenlenen toplantıda müzik eşliğinde Azerbaycan ve Türk şarkılarını birlikte seslendiren proje ekibi unutulmaz bir akşam yaşadı.Hazırlanan video ve şarkıları çok beğenen Azerbaycan ortaklarımız bizlere minnettar olduklarını belirterek birlik ve beraberliğimizin devam etmesi temennisinde bulundu. Ayrıca Azerbaycan ortaklarımız yöresel oyunlarının görüntülerini paylaşarak kültürlerini tanıtma fırsatı buldu.Projemize  güzel çalışmalarıyla destek olan tüm proje ortaklarımıza teşekkür ederiz.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Bursa Orhangazi Orhangazi 125. Yıl Anaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)