Proje Köşemiz Hazır

Kutlukent 80. Yıl İlkokulu olarak 2020-1-UK01-KA229-079003_6 proje numarası ile kabul edilen proje, "Voices of the Earth; VOTE" adlı projemizin sunum panosunu hazırlamış bulunmaktayız.

Kutlukent 80. Yıl İlkokulunun yanı sıra İngiltere'den (Appleby-In-Westmorland, United Kingdom) Bolton Primary School, İtalya'dan [San Giovanni Rotondo (FG), Italy ICS "Pascoli-Forgione"] San Giovanni Rotondo, İspanya'dan (Castelldefels, Spain) Escola Els Pins, Yunanistan'dan (Rhodos-Greece)3rd Primary School of Rhodes ve Bulgaristan'dan (Varna, Bulgaria)Vtoro OU "Nikola I. Vapcarov" okulları yer aldığı projemiz; küresel iklim değişikliği ve sürdürülebilirlik konularına dikkat çekmeyi, öğrencileri ve onların ailelerini, bulunduğu çevredeki okulları ve onların velilerini bu konularda bilinçlendirmeyi amaçlıyor. Bu amaca bağlı olarak da toprağın, suyun ve havanın temiz kalması için çalışmaların yapılacağı bir planlamaya ve etkinlik takvime sahip.

Şimdiye değin ülkelerin birbirlerini tanımalarına yönelik çalışmalar yapıldı. Proje amaçları öğretmen , öğrenci ve velilere duyuruldu. Bunun için medya araçları , okul web sitesi , okul proje köşeleri oluşturuldu. Her okul kendi proje maskotu ve proje logosunu üreterek seçti. Nisan ayının başında ise proje maskotu ile proje logosu geniş bir oylama ile belirlenecek.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Samsun Tekkeköy Kutlukent 80. Yıl İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)