Pi Günü Etkinlikleri

Okulumuzda ilk kez 2019 yılında gerçekleştirdiğimiz ..

Okulumuzda ilk kez 2019 yılında gerçekleştirdiğimiz ve 2020, 2021 yıllarında pandemi nedeniyle zorunlu olarak ara verdiğimiz "Pi Günü Etkinlikleri"ne 2022 yılında devam ettik ve üçüncüsünü 14 Mart Salı Günü gerçekleştirdik.

Matematik Zümre Öğretmenlerimizin Tasarlamış oldukları yarışmalar; Pi'nin Sihri, PiVivor, PiMatik, PiBAll Yarışmaları Bir gün boyunca okulumuzdaki tüm öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleşti.

Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde öğretmenlerimiz, okul aile birliğimiz, öğrencilerimiz, öğrencilerimizin velileri ile Pi Günü Etkinlikleri Kapsamında Kermes yapılarak kermesin geliri, 6 Şubat'ta Ülkemizde Yaşanan Kahramanmaraş Merkezli Depremlerden Etkilenen Vatandaşlarımıza toplanan 8.028 Lira 25 Kuruş Bağışlanmıştır. Vize Kaymakamlığına Bağlı Sosyal Yardımlaşma  ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sn. Osman GİRİŞEN'i ziyaret eden Okul Müdürümüz Kıyasettin TAŞAR ve Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Özkan BİROL ve üyelerimiz Ayşe GÜNEŞ, Elif KARAKAŞ, Melihat KOR ve Didem GÜLCE ile birlikte deprem bölgesinden ilçemize yerleşen vatandaşlarımızın yararına harcanması üzerine vakfın aracılığı ile depremzede kardeşlerimize teslim edildi.

Programın gerçekleştirilmesinde emekleri olan Matematik Zümre Öğretmenlerimiz; Erdem ÇALIK, Nuri İLTER, Semih KÜÇÜK ve Selin PALA başta olmak üzere gün boyu oyunlarda destekleri büyük olan tüm öğretmenlerimize, kermesin gerçekleşmesinde emekleri olan Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Özkan BİROL, Üyelerimiz Melihat KOR, Didem GÜLCE, Elif KARAKAŞ ve Ayşe GÜNEŞ başta olmak üzere kermesin bitişine kadar emekleri olan tüm öğrencilerimizin velilerine teşekkür ederiz.

Programa katılım sağlayan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sn. Ayhan SAYAR'a, İlçemizin Okul Müdürleri, Müdür Yardımcıları ve Öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kırklareli Vize Namık Kemal Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)