Peygamberimiz ve Aile Adlı Kitap Okuma Yarışması Ödül Töreni

Rize Valisi Kemal Çeber'in himayesinde başlatılan 'Okul Hamileri Projesi' kapsamında okulların kurumsal olarak güçlendirilmesi doğrultusunda, okulumuzun hami kurumlarından olan İkizdere İlçe Müftülüğümüzün, İkizdere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün izni ile okulumuzda ortaklaşa yaptığımız 'Peygamberimiz ve Aile' adlı kitabın bilgi yarışması ödül töreni yapıldı. Törene İkizdere Müftümüz Hikmet Bektaş, okul aile birliği başkanımız Hızır Ekşi, okul aile birliği üyelerimiz Recep Keleş, Yakup Aydın, müftülük gençlik koordinatörümüz İslam Gür, okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, misafirler ve öğrencilerimiz katıldı.

Törenden önce müftü bey öğrencilerimize Peygamberimizin aile ilişkileri, gençlerle ve çocuklarla münasebeti, kul hakkı ve kamu hakkı ve değerler eğitimi ile ilgili hasbihal etti. Etkili ve bir o kadar da faydalı olan sohbeti öğrencilerimizin pür dikkat dinlemeleri gözlerden kaçmadı.

Söyleşiden sonra ödül törenine geçildi. Yarışmada Ebrar Tavukçu 1., Ayşegül Urşar ve Hakan Malkoç 2., Nisanur Öztürk ise 3. oldu. Dereceye giren öğrencilere ödüllerini davetliler takdim etti. Peygamberimizin aile hayatını okuyan ve hayatlarına tatbik etmeye çalışan öğrencilere ödülün paha biçilemeyeceğini belirten müftümüz, dereceye giren ve kitabı okuyan öğrencilere teşekkür etti. Beraberinde getirdiğini hediyeleri tüm ortaokul öğrencilerine takdim etti ve okulumuzla müftülük arasında etkinliklerin devam edeceğini belirtti. Okul müdürümüz Haci Ali Öztürk de İkizdere İlçe Müftümüz Hikmet Bektaş'a okulumuza katkılarından dolayı plaket takdim etti.

Müftümüze, misafirlerimize, yarışmaya katılan bütün ortaokul öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Rize İkizdere Atatürk Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)