Petrol Ofisi İlkokulundaki Babalar Badep İle Bilinçleniyor

Milli Eğitim Bakanlığı ve AÇEV arasında yapılan protokol sonucu uygulanmaya başlanan Baba Destek Programı Program Eğitimcisi Ümit DURSUN tarafından ilimizde Atatürk Ortaokulu ve Petrol Ofisi İlkokulunda uygulanmaya başlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı ve AÇEV arasında yapılan protokol sonucu uygulanmaya başlanan Baba Destek Programı Program Eğitimcisi Ümit DURSUN tarafından ilimizde Atatürk Ortaokulu ve Petrol Ofisi İlkokulunda uygulanmaya başlandı.Program çerçevesinde  13 hafta boyunca haftada bir gece toplanan babalar 2,5 saat boyunca ; Babalık, Aile Tutumları,Dinleme,Anlatma, Olumlu Davranış Kazandırma,Demokratik İlişki ve Empati,Çocukların Sosyal ve Duyuşsal Gelişimi, Zihinsel Gelişim, Okul-Arkadaşlar ve Baba,Çocukların Bedensel ve Cinsel Gelişimi, Çocukla ve Eşlerle İletişim, Çocukla Kaliteli Zaman Geçirme vb. Konularda eğitim alıyorlar.

Program eğitimcisi Ümit DURSUN programın yürütülmesi esnasında desteklerini esirgemeyen Milli Eğitim Yöneticilerimize ve Akşam saatlerinde de okullarını açarak her türlü kolaylığı sağlayan Atatürk Ortaokulu  Okul Müdürü Hayri Nurullah YILDIRIM ve tüm çalışanlarına AÇEV ailesi adına ve Programa katılan babalar adına teşekkür ederek , bu programa katılan babaların çocuk yetiştirirken ve sosyal hayatlarında kullanabilecekleri çok değerli yöntem ve bilgileri içerdiğini bu nedenden dolayı çocuklarla ve eşlerle iletişimde programa katılan babaların  ellerinin güçlendiğine deyinerek 1. Oturumu gerçekleştirdi.


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Batman Merkez Petrol Ofisi İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)