Patikle Başla Kitapla Yaşa

Patiğin her bölgede, yörede kendine has isimle ve modelle çeşitleri vardır, ayrıca kültürümüzü yansıtan özellikler taşır. Büyüklerimiz hediye verecekleri zaman çoğunlukla patik verirlerdi. Bunu hatırlamak bile içimizi ısıtır. Patikte duygu vardır, özlem vardır, sevgi vardır, çoğalmak, paylaşmak vardır. Patik denilince akla ilk gelenlerden biri de bebektir. Bebek ve patik. PATİK tersten okununca KİTAP olur. İşte patikte saydığımız her şeyi kitapta da buluruz. Birisi kelime kelime, birisi ilmek ilmek işlenir. "Patikle başla Kitapla yaşa" proje sloganı ile çocuğun doğumundan itibaren kitapla karşılaşmasının önemini vurgulamak üzere planlanmıştır.

Çocuğun doğumundan itibaren kitapla karşılaşmasının önemini vurgulamak amacıyla tasarlanan PATİK Projesi başarılı bir şekilde devam ediyor. PATİK projesi "Patikle Başla Kitapla Yaşa" sloganıyla Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Burhan BAYRAK'ın destekleriyle sürdürülüyor.

Okulumuzda ise bu projeyi Anasınıfı öğretmeni Saliha KÖMEÇOĞLU yürütmektedir. Kendilerine bu proje süresince başarılar dileriz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Çekmeköy Çekmeköy İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)