Pansiyon Kayıtları Başladı

OKUL PANSİYONUNDA KALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Sayın Velilerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz; 

Pansiyonda Parasız Yatılı olarak kalmak isteyen öğrencilerimizin velileri kılavuzdaki belgeleri hazırlayarak 22-25 Ağustos 2023 tarihleri arasında OKUL MÜDÜRLÜĞÜNE belgeleriyle birlikte BİZZAT başvurmaları gerekmektedir.

Belgelerinde eksiklik olan ve belirtilen tarihten sonra yapılan müracaatlar değerlendirmeye alınmayacaktır.


 KAYIT İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR

2023–2024 eğitim-öğretim yılında pansiyonumuzda yatılı olarak kalmak isteyen öğrencilerimizin 22-25 Ağustos 2023 tarihleri arasında E-Okul ana sayfada yer alan “2023 Merkezi, Yerel ve Pansiyonlu Yerleştirme Tercih Başvuru Giriş Ekranından” başvuru yapılması gerekmektedir. (ÖN KAYIT)

Ön kayıt talepleri alındıktan sonra teslim edilen evraklar yatılılık ve bursluluk komisyonumuzca incelenecektir. Eksik evrakı olan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Evrakı tam olan aday öğrencilerimiz için pansiyon boş kontenjanı yatılılık taleplerini karşılıyorsa, başvuran tüm öğrencilerin pansiyon KESİN KAYITLARI yapılacaktır.

Başvurunun boş kontenjandan fazla olması durumunda ise ilgili yönetmelik hükümlerince parasız yatılı ve paralı yatılı öğrenciler için kendi aralarında ayrı ayrı Merkezi Sınav Puanı (MSP) başarı sıralaması yapılacak ve boş kontenjan sayısı kadar öğrencinin puan üstünlüğüne göre kesin kayıtları yapılacaktır.

Kontenjan yetersizliği sebebiyle kayıt hakkı kazanamayan öğrencilerin başvuruları bir eğitim-öğretim yılı saklı tutulacak, ilerleyen tarihlerde boşalan kontenjanlar için velinin de bilgisi alınarak tekrar değerlendirilecektir. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Sultanbeyli Şehit Muhammed Fazlı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)