Özgüven Değeri Etkinlikleri Yapıldı

2018 Nisan ayında Değerler Eğitimi kapsamında "Özgüven" konusunda etkinlikler yapıldı.

Değerler eğitimi kapsamında Nisan ayı değeri olan “özgüven” konusunda okulumuz Özel Eğitim Öğretmeni Fazilet COŞKUN ve Matematik Öğretmeni Şerife ZEYBEKOĞLU faaliyetler yürüttü.

Okulumuzda özgüven değeri hakkında çocuklara sınıf öğretmenleri doğrultusunda bilgiler verildi. Çocukların duygu ve düşünceleri alınarak konuşma yapıldı.

Okulumuzda 23 Nisan 2018 tarihinde geliri; yarısı engelli öğrenciler yararına, yarısı da okulumuz yararına olacak bir kermes düzenlendi. Bu kermeste öğrencilerden ve öğretmenlerden yiyecek içecek getirmeleri istendi. Kermesimizin başında öğrenciler görev alarak satış yapmışlar ve özgüvenlerini geliştirmişlerdir. Öğrenciler hem eğlenerek çalışmış, hem bir ürünün satışını yaparak özgüvenlerini geliştirmiş hem de engelli öğrenciler ve okulumuz yararına çok güzel bir yardım yapmışlardır. 

Okuldaki tüm öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin birçoğunun etkin rol aldığı kermes için başta Özel Eğitim Öğretmeni Fazilet COŞKUN ve Matematik Öğretmeni Şerife ZEYBEKOĞLU´na olmak üzere tüm arkadaşlarımıza ve katılımlarıyla destek olan velilerimize teşekkürü borç biliriz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Antalya Akseki Taşlıca Ahmet Hamdi Akseki Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)