Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Doç. Dr. Mustafa Otrar "Özel Eğitim Buluşmaları" Kapsamında Eskişehir'de

"Özel Eğitim Buluşmaları" Eskişehir'de devam ediyor. Bu kapsamda, Eskişehir'de bulunan Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Doç. Dr. Mustafa Otrar, ilimizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.    

"Özel Eğitim Buluşmaları" kapsamında bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Otrar beraberinde Daire Başkanı Mecit Ramazan Barın ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sinan Aydın ile birlikte Anadolu Üniversitesinde düzenlenen "7. Uluslararası Katılımlı Ulusal Erken Çocuklukta Müdahale Kongresi (UDEMKO 2023)''ne katıldı. Sonrasında Türkiye'de alanındaki ilk ve tek olan Anadolu Üniversitesi Engelliler Araştırma Enstitüsü ziyaret edilerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alındı.

Programının devamında Genel Müdürümüz Doç. Dr. Mustafa Otrar, Müdürlüğümüze ziyarette bulundu ve özel eğitim okul/kurum müdürleri ile Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda Eskişehir İli Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetlerinin genel durumu ve ihtiyaçları görüşülerek, gerçekleştirilen projeler ve ileriye dönük planlamalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

"Özel Eğitim Buluşmaları" kapsamında ilimize teşrif eden Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Doç. Dr. Mustafa Otrar, Dr. Safa Halaç Özel Eğitim İlkokul ve Ortaokulunu, Özkan Halaç Özel Eğitim Meslek Okuluna ziyarette bulundu. Eğitim çalışmaları hakkında bilgiler alan Genel Müdürümüz Otrar, özel öğrencilerimizle bir araya geldi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Eskişehir Odunpazarı Sabri Kılıçoğlu Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)