Özel Eğitim Materyalleri Dağıtımı

İlimizde bulunan Özel Eğitim sınıflarına İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Naci ŞEMDİNOĞU, Milli Eğitim Şube Müdürü İshak BÜYÜKKAYA ve Rehberlik Araştırma Merkezi Müdür Zafer KORKMAZ tarafından Kıbrıs Şehitleri Ortaokulu, TOKİ Kazım KARABEKİR İlkokulu, Petrol Ofisi İlkokulu, Kültür İlkokulu, Artuklu İlkokulu, Kozluk 20 Temmuz İlkokulu, Gercüş Atatürk İlkokulu, Vakıfbank İlkokulu ve açılacak olan iki özel eğitim sınıfımız olmaz üzere on özel eğitim sınıfımıza Özel Eğitim Materyalleri dağıtımı gerçekleştirildi.

          2016 yılında İlimizde bulunan 20 özel eğitim sınıfımızın özel eğitim materyalleri Milli Eğitim Müdürlüğümüzce dağıtıldı. Önümüzdeki birkaç ay içersin de 7 özel eğitim sınıfımızda özel eğitim materyalleri temin edilerek ilimizdeki özel eğitim sınıflarının eğitim ortamları daha işlevsel hale getirilmiş olacaktır.

 

              İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN Özel Eğitim Sınıflarımızda bulanan öğrencilerimiz bizim ÖZEL öğrencilerimizdir. Bu öğrencilerimizin en güzel ve işlevsel eğitim almaları hususunda gerekli eğitim ortamların oluşturulması ve eğitim malzemelerini onların kullanmaları için çalışmalarımız bulunmaktadır. Bu on özel eğitim sınıfımızın eğitim materyalleri onlar için faydalı olacağını düşünüyorum ve özverili öğretmenlerimizde başarılar diliyorum.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Batman Merkez Batman Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Kaynak:https://batmanram.meb.k12.tr/icerikler/ozel-egitim-materyalleri-dagitimi_3740761.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)