Özel Eğitim İl Sergisine Katıldık. . .

 Giresun İl Milli Eğitim  Müdürlüğü koordinesinde hazırlanan Özel Eğitim okulları 2021-2022 eğitim öğretim yıl sonu sergisi, 26 Mayıs 2022 Perşembe günü Atatürk Meydanında yapılan törenle açıldı.

Açılışta; Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş ile İl Milli Eğitim Müdürümüz Ertuğrul Tosunoğlu, il milli eğitim müdür yardımcıları ve şube müdürleri, ilçe milli eğitim müdürleri ile okul ve kurumlarımızdan yönetici, öğretmen, öğrenci, veli ve vatandaşlar da hazır bulundu. 

Yılsonu sergisinde; ilimiz genelinde özel eğitim hizmeti verilen okullarla birlikte okulumuz Tirebolu Ahmet Rasim Baş Özel Eğitim Uygulama Okulu II. ve III. Kademe öğrenim gören özel öğrencilerimizin yıl boyunca Görsel Sanatlar, El sanatları ve sınıf içerisinde yapmış oldukları çalışmalar ve ortaya çıkardıkları eserler sergilendi.

Açılış kurdelesinin kesilmesini takiben Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş ve beraberindeki davetliler, sergilenen eserleri tek tek gezerken, özel çocuklarımızla ve aileleriyle yakından ilgilenerek onlarla kısa kısa sohbetler etti. Çalışmalar hakkında yönetici ve öğretmenlerden bilgiler aldı. 

Öğrencilerimizin yıl boyunca yaptıkları çalışmalarda ortaya çıkan eserler sergiyi gezen davetliler tarafından beğeniyle incelenirken, sergi süresince öğrencilerimizin mutlulukları görülmeye değerdi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Giresun Tirebolu Ahmet Rasim Baş Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)