Özejder Sosyal Bilim Lisesinde Okul Açılış Heyecanı ve Coşkusu

ÖZEJDER SOSYAL BİLİM LİSESİNDE OKUL AÇILIŞ HEYECANI VE COŞKUSU

2022-2023 yılı okulumuz Özejder Sosyal Bilimler lisesinde büyük bir coşkuyla başladı.

Uzun bir yaz tatilinden sonra öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle buluşmanın heyecanını tekrar yaşadık. İlk olarak saygı duruşunda bulunduk ve ardından İstiklal Marşı'nı büyük bir coşkuyla okuduk.

Sayın müdürümüz Necmettin ÜNAL açılış konuşmasını yaptıktan sonra tarih öğretmenimiz Sayın Satılmış GİRAZ 2022- 2023 eğitim –öğretim yılının ilk dersini sundu.

Geçen yıl mezun olan ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanan Beyza GÖKDERE mezun olan öğrencilerimiz adına duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Okulumuza yeni gelen 9.sınıf öğrencimiz Şeyma Görügen   duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Daha sonra 9.Sınıfların sınıf kuraları çekildi ve okulumuz, öğrencilerimize tanıtıldı.

Programın ardından konferans salonunda velilerimizle tanıştık ve okulumuz hakkında velilerimize kısa bir seminer verildi.

Programımızın ardından Çorum Belediyesi spor ve kültür hizmet ekipleri mobil araçlarla okulumuzda öğrencilerimize yönelik tenis, futbol, langırt, voleybol, basketbol spor etkinlikleri düzenledi.  Okulumuzun ilk gününde öğrencilerimiz motivasyon depoladı. Spor etkinliklerinin ardından Çorum belediyesi öğrencilerimize meyve suyu ikram etti. Çorum Belediye ekiplerine ve Belediye başkanımıza teşekkür ederiz.

2022-2023 eğitim öğretim yılının okulumuza, öğrenci ve öğretmenlerimize ve ülkemize hayırlı olması dileklerimizle yeni eğitim öğretim yılına başladık.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Çorum Merkez Özejder Sosyal Bilimler Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)