Osmaniye / Kadirli Koçlu Şehit Mehmet Damar Ortaokulu

Telefon:03287512233 Adres:KOÇLU KÖYÜ AKPINAR MEVKİİ AKPINAR KÜME EVLERİ KOÇLU KÖYÜ İLK VE ORTAOKUL BLOK NO: 6 KADİRLİ / OSMANİYE
İlimize uzaklığı 65 km, ilçemize uzaklığı ise 25 km dir.
Okulumuzun servisi mevcuttur.
Web Sitesi:https://koclusehitmehmetdamarortaokulu.meb.k12.tr Osmaniye Okulları, Osmaniye Kadirli Okulları, Osmaniye Ortaokulları, Osmaniye Kadirli Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Osmaniye Ortaokul Haberleri, Osmaniye Kadirli Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://koclusehitmehmetdamarortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuz, Anayasada ve Milli Eğitim Temel Kanununda ifadesini bulan kendisi için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını bulunduğumuz çevrenin koşullarını da dikkate alarak etkili ve verimli bir şeklide uygulamaktadır. “SİNDİRİLMİŞ İNSAN” yerine sevgi, hoşgörü, manevi yönü güçlü ve insana saygıyı esas alan erdemli eğitimin yol açtığı “EĞİTİLMİŞ İNSAN” yetiştirmek temel görevimiz olmalıdır.
Misyon0Her yeni düşünce bir uygarlığın; her eğitimli insan çağdaş ve güçlü bir Türkiye’nin müjdecisidir. Geleceğin Türkiye’sini güneş gibi aydınlatmak, yıldızlar kadar yükseltmek ve çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak, bilimin ışığında yürümek için el ele vermek.Milli eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda milli ve manevi değerlerimize bağlı, aydın fikirli, çağdaş düşünceli sorumluluk duygusu gelişmiş, kendine güvenen 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına, ülkemizin ihtiyaç duyduğu alanlarda öğrenci yetiştirmek için varız.
Telefon03287512233
Faks5055605143
AdresKOÇLU KÖYÜ AKPINAR MEVKİİ AKPINAR KÜME EVLERİ KOÇLU KÖYÜ İLK VE ORTAOKUL BLOK NO: 6 KADİRLİ / OSMANİYE
İlimize uzaklığı 65 km, ilçemize uzaklığı ise 25 km dir.
Okulumuzun servisi mevcuttur.
İnternet Sitesihttps://koclusehitmehmetdamarortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeri4 ayrı mezradan oluşan Koçlu ( Avluk ); doğusunda Göztaşı( Nürfet) ve Oruçbey, batısında İlbistanlı ve Kösepınarı, kuzeyinde Yoğunoluk, güne­yinde ise Karakütük köyleriyle çevrilidir.Kadirli’nin kuzeyine düşen Koçlu‘ dağlık ve dağınık bir yerleşime sahiptir.Geçim kaynağı çiftçilik ve hayvancılık tır.Koçlu (Avluk );telefon elektrik ve su gibi şehir nimetlerinden nasibini alan köylerden biridir.Kadirli’ye uzaklığı 20 km. olup yolu asvalttır.
UlaşımOkulumuzun servisi mevcuttur.
Merkezden Uzaklıkİlimize uzaklığı 65 km, ilçemize uzaklığı ise 25 km dir.
Ders Saatleri08:30, 15.05
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma Türükalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı16
  • Öğrenci Sayısı117
  • Derslik Sayısı14
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://koclusehitmehmetdamarortaokulu.meb.k12.tr/80/04/744420/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)