Osmaniye / Bahçe Veli Keleş İlkokulu

Telefon:505 550 0731 Adres:YUKARIKARDERE KÖYÜ MANDAL KÜMESİ MEVKİİ MANDAL KÜMESİ KÜME EVLERİ YENI OKUL BLOK NO: 12 BAHÇE / OSMANİYE Web Sitesi:https://velikelesilkokulu.meb.k12.tr Osmaniye Okulları, Osmaniye Bahçe Okulları, Osmaniye İlkokulları, Osmaniye Bahçe İlkokulları, İlkokul Haberleri, Osmaniye İlkokul Haberleri, Osmaniye Bahçe İlkokul Haberleri
Kaynak:https://velikelesilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVeli Keleş İlkOkulu olarak biz; Eğitimin, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğinin kazandırmak olduğuna inanıyoruz.
MisyonUlusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan, değişim ve gelişime açık, Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, kendine güvenli, çevresine saygılı, yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek
Telefon505 550 0731
Faks03288612888
AdresYUKARIKARDERE KÖYÜ MANDAL KÜMESİ MEVKİİ MANDAL KÜMESİ KÜME EVLERİ YENI OKUL BLOK NO: 12 BAHÇE / OSMANİYE
İnternet Sitesihttps://velikelesilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYukarıkardere köyü iki dağın arasında kurulu bir dağ köyüdür. Arazi şartlarından dolayı tarım yapılabilir alanı çok yoktur. Buna rağmen kiraz yetiştiriciliği önemli gelir kaynaklarındandır.
UlaşımOkulumuzun bulunduğu Yukarıkardere Köyü Osmaniye il merkezine 41 km, Bahçe İlçe merkezine ise 6 km uzaklıkta bulunmaktadır. Bahçe ilçesinin en büyük köylerinden olan Yukarıkardesesi köyüne ulaşım diğer köylere nazaran daha kolaydır.
Merkezden UzaklıkOkulumuzun bulunduğu Yukarıkardere Köyü Osmaniye il merkezine 41 km, Bahçe İlçe merkezine ise 6 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Öğretim ŞekliNormal Eğitim
Ders Saatleri08:30-12:20
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKALORİFER (FUEL-OİL)
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı108
  • Derslik Sayısı6
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://velikelesilkokulu.meb.k12.tr/80/02/722736/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)