Oryantiring Yarışmalarına Damga Vurduk

Makbule Yusuf Ölçer Ortaokulu olarak sportif başarılarımızı önceki yıllarda olduğu gibi en üst seviyede devam ettirmek için yürüttüğümüz çalışmalar 2023-2024 sezonunda da meyvelerini vermeye başladı.

18 Aralıkta Atakum Denizevleri’nde yapılan Oryantiring 14 Yaş Altı Samsun İl Birinciliği Yarışmalarında 3’ü birincilik olmak üzere toplamda 9 madalya ile Samsun’un en çok madalya alan okulu olarak bu branşta yıllardır süregelen başarılarımızı yeni sporcularla devam ettirdik.

Büyük mücadelelere sahne olan maçlar sonucunda Yıldız Kız Voleybolda finalde Mehmet Öngel 25 Mayıs Ortaokulunu 3-0 yenip Güney Bölgesi 1.si; Yıldız Kız Futsalda finalde Mehmet Öngel 25 Mayıs Ortaokulunu 5-2 yenip Güney Bölgesi 1.si;  Yıldız Erkek Futsalda Vakıfbank Atatürk Ortaokulunu finalde 4-0 yenip Güney Bölgesi 1.si olan ve bu 3 branşta da namağlup ünvanıyla Samsun’da yapılacak müsabakalarda Havza ile Samsun Güney Bölgesini temsil etme hakkı kazanan takımlarımızın ilerleyen turlarda da başarılı olacaklarına inanıyoruz.

Sportif yetkinliğimizin öğrencilerimizin sosyal-kişisel gelişimlerine katkı sağlayacağına ve akademik başarıyı da beraberinde getireceğine olan inancımızla her alanda çok çalışmaya devam edeceğiz. Üstün gayret gösteren öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder; desteklerini sürekli hissettiğimiz velilerimize teşekkür ederiz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Samsun Havza Havza Makbule Yusuf Ölçer Yatılı Bölge Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)