Oryantiring İl Birinciliği Bizde. . .

      Mania Kırkağaç İlçesi Çam Mevkiinde düzenlenen Okul Sporları ORYANTİRİNG MANİSA İL BİRİNCİLİĞİ müsabakasında Avdan Ortaokulu öğrencileri eli boş dönmedi. Hem ferdi hem de takım sıralamasında büyük başarılar elde etti. 280 sporcunun katıldığı yarışmada küçük kızlarda takım olarak Manisa ikincisi küçük erkekler kategorisinde ise il birincisi oldular.

      Ferdi sıralamada ise Manisa il 2.si Esra KARAKOBAK, erkeklerde Manisa İl 2. si Mehmet YILDIZ, Manisa il 1.si ise Hüseyin SÖĞÜT oldu. Öğrenciler okullarında toplamda 23 madalya ve iki kupayla döndüler ve bu mutluluğu Okul Müdürü Deniz GÜNER ´ le paylaşmak için ziyarette bulundular. Avdan Ortaokulu Beden Eğitim Öğretmeni Sılay Mutlu ´´ Çocukları yarışmalara götürüp yeni ortamlar görmesi, sosyalleşmesi bile benim için büyük mutluluk iken dereceye giren öğrencilerin gözlerinin içindeki o ışıltıyla daha çok mutlu oluyorum. Ayrıca Oryantringi öğrencilerime sevdiren hatta tüm Soma´ ya sevdiren ve üzerlerinde çok büyük emekleri olan, yardımlarını bizden esirgemeyen Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürümüz Sayın Dilek KURUÇAY´a ve çocuklarımızı yarışmaya hazırlayan ayrıca teşekkürler ´´ dedi. 

      Ayrıca Okulumuzda öğrencilere eğitim veren Halkeğitim usta öğreticisi Nursel DÜZDEMİR ve asistanı Burak BİÇER´e de emeklerinden dolayı teşekkürü bir borç biliriz. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Manisa Soma Avdan Ortaokulu

Kaynak:https://somaavdanortaokulu.meb.k12.tr/icerikler/oryantiring-il-birinciligi-bizde_4617993.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)