Ortaokullar Arası Proje Yarışmasında 2. Olduk!

Bor Fen Lisesi bu yıl ilkini düzenlemiş olduğu Ortaokullar arası 6. ve 7. Sınıf düzeyindeki öğrencilerin katıldıkları matematik, fen ve teknoloji dalında  proje araştırma yarışmasında okulumuzu temsil eden öğrencimiz Ahmet AKSUNGUR 2.oldu. 


04-05 Mayıs 2015 Tarihlerinde iki gün süreyle Bor Fen Lisesinde yapılan proje yarışmasına katılıp başarı sağlayan 9 okul ve 29 Başarılı Genç mucit öğrenci ödül almaya hak kazandı. Bor Fen Lisesi tarafından Ortaokullar arası Matematik ve Fen Bilimleri proje yarışması ödül törenine Bor Kaymakamı Abdullah Küçük,Bor Garnizon Komutanı  Kd. Albay  Fatih  DAĞLI,Niğde Üniversitesi Doç.Dr.Asım Soylu,Yrd.Doç.Dr.Serkan Toros,Yrd.Doç.Dr.Rıfat battaloğlu,Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Özüdoğru,Okul Müdürü Şaban Durgut,Öğretmenler ve öğrenciler katılımda bulundu. Okul Müdürü Şaban Durgut’un açılış konuşması ile Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ardından ödül töreni yapıldı.Projeye destek veren ve jüri üyeliği yapan Niğde Üniversitesi yönetim üyelerine katkılarından dolayı plaket ve ödüllerini Bor Kaymakamı Abdullah Küçük takdim etti. Yarışmaya katılan okul temsilci öğretmenlerine plaketlerini Okul Müdürü Şaban takdim etti.

Yarışmada 2.olan Elektrikli Lavabo adlı projesiyle öğrencimiz Ahmet AKSUNGUR’a ödülünü Bor Garnizon komutanı Kd.Albay Fatih Dağlı takdim etti. Ödül töreni ardından başarılı projeler öğrencilerin sunumuyla;  Bor Kaymakamı Abdullah Küçük,Bor Garnizon Komutanı Kd.Albay Fatih Dağlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Celaleddin Özüdoğru ve Okul Müdürü Şaban Durgut tarafından da beğeni topladı.

Niğde Üniversitesi Öğretim görevlilerin tarafından yapılan değerlendirme sonucunda dereceye giren projeler şu şekilde belirlendi.

SIRA PROJE ADI ÖĞRENCİ OKULU   ÖĞRENCİ ADI DANIŞMAN ÖĞRETMEN

1 Akıllı Bileklik Çamardı Mehmet Akif Ersoy Y.İ.B.O. Gülender SİVRİDAĞ Mustafa KAVAKLI

2 Elektrikli Lavabo Asım Eren Ortaokulu Ahmet AKSUNGUR Volkan ÇALIK

3 Naylonun Yaptığına Bak! ODTÜ G.V. Özel Niğde Okulları Azra YAVAŞCAN Emine ÇETİNKAYA

4 Atık Yağlar Doğaya Can Veriyor ODTÜ G.V. Özel Niğde Okulları Batuhan Mehmet GÖKÇE Mehmet Yalçın GÜNGÖR

5 Darbeleri Emen Kaporta ODTÜ G.V. Özel Niğde Okulları Nuh Esad DOĞAN Mehmet Yalçın GÜNGÖR

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Niğde Bor Asım Eren Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)