Ortanca Ortaokulu Okul Müdürümüz Sayın Muhammet İşiyok 2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Konuşması

Sevgili Öğrenciler,

Bu eğitim öğretim döneminde çok çalışarak bir tatili hak ettiniz. Hepinizi tebrik ediyorum. Bazılarınızın notları düşük olabilir. Bu tatil süreci, eksik yönlerinizin değerlendirmesini yapmak için çok önemli bir fırsat olduğunu unutmayınız.

Yıl sonu tatili verimli geçirmek için kendimize tatil programı hazırlamalıyız. Bu programda dinlenmeye, eğlenmeye ağırlık verildiğimiz gibi zayıf derslerin telafisi ya da kendinizi eksik bulduğunuz konuların tekrarı için de zaman ayırmalıyız.

Değerli Öğretmen arkadaşlarım,

Her zaman daha iyiyi, daha yeniyi ve daha fazlasını öğretmek amacıyla canla başla mücadeleyi kendinize ilke edinerek kutsal bir görevi ifa ediyorsunuz. Pırıl pırıl yetişen bu yeni nesil, sizin emeğiniz, sizin alın terinizdir. Fedakârca yaptığınız çalışmalardan dolayı hepinizi tebrik ediyor, iyi tatiller diliyorum.

Kıymetli Veliler,

Sizlerin eğitim öğretim sürecine aktif katılımınız, öğrencilerimizi hem sosyal hayatta hem de okul hayatında daha başarılı kılacaktır. Çocuğunuzu tanıyın ve onu objektif olarak değerlendirin.

Öğrencilerimizin dönem boyunca sergilediği performansı, akranları veya kardeşleriyle kıyaslamayın. Yetenek, ilgi ve beceri olarak bakıldığında her çocuğun kendine özgü özellikleri olduğu unutmayalım.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Van İpekyolu Ortanca Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)