Ormanya Gezisi

Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında Ormanya Gezisi Gerçekleştirildi

       Okulumuz 12/A sınıfı öğrencileri Sosyal Sorumluluk Projesi doğrultusunda Kocaeli/Kartepe Ormanya gezisine katılım sağladılar.

       Bu sosyal sorumluluk projemizde, öğrencilerimizin canlıların ekosistemin bir parçası olduğunu ve küresel ısınmanın bu canlılar üzerindeki etkilerini kavratmak, nesli tükenmekte olan canlılar hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak, çevreye duyarlı ve saygılı bireyler olarak yetiştirmek amaçlanmıştır. Bu amaç doğrultusunda 12/A Sınıfı öğrencileri, öğretmenlerimiz Necla Güneş, İnanç Malkoç ve Okul Müdürümüz Adem Battal’ın öncülüğünde Ormanya’yı, patikaları takip ederek keşfettiler.

       Etkinlik süresince ilk durağımız Saklı Göl ve Yeşil Göl’dü. Daha sonrasında çeşitli hayvanlar hakkında tabelaları okuyarak öğrenciler bilgi sahibi oldu. Öğrencilerimiz nesli tükenmekte olan ve bakıma muhtaç, engelli hayvanları yerinde gördüler. Gezimizin sonunda öğrencilerimiz Orman kütüphanesinde bulunan ağaçlardan yapılmış kitaplıklardan kitapları alarak ,inceleyerek keyifli ve öğretici zaman geçirdiler.

        Projesnin gerçekleştirilmesinde ve yürütülmesinde emeği geçen başta okul müdürümüz Adem BATTAL'a, Kimya öğretmenimiz Necla GÜNEŞ'e, Fizik öğretmenimiz İnanç MALKOÇ'a ve projeye katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bolu Mengen Gentaş Ahmet Kahraman Çok Programlı Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)