Ordu / Ünye Cumhuriyet İlkokulu

Telefon:0 (452) 323 13 43 Adres:Ortayılmazlar Mah. Türbe Cad. No.19 Ünye/ORDU
İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.İL MERKEZİNE UZAKLIK 60 KM DİR
KARAYOLU
Web Sitesi:https://unyecumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr Ordu Okulları, Ordu Ünye Okulları, Ordu İlkokulları, Ordu Ünye İlkokulları, İlkokul Haberleri, Ordu İlkokul Haberleri, Ordu Ünye İlkokul Haberleri
Kaynak:https://unyecumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYetiştirdiği nitelikli insan modeliyle eğitim ve öğretimin her zaman öncüsü olmak.
MisyonToplumdaki her bireyin eğitim öğretim imkânlarından eşit şartlarda faydalandığı, bilgi, beceri, özgüven ve sorumluluğu yüksek, girişimci, yenilikçi, temel değerlerini ve milli kültürünü özümsemiş, çağın koşullarına hızla uyum sağlayabilen demokratik, çağdaş, mutlu bireyler yetiştirebilmek için gerekli ortamları sağlamak.
Başarılar"OKULUMUZDA HER ÇOCUK MUTLUDUR" ilkemiz ile, akademik başarı hedefini bireysel farklılara göre gerçekleştiren; merak ve ilgi uyandırarak iş birliği içinde iletişim becerisi gelişmiş ve kendine güven duyan, milli kültürünü özümsemiş mutlu bireyler yetiştirme hedefine ulaşabilmiş etkin bir okul olma çalışma gayretimizin sonuçları en büyük başarımızdır.
Telefon0 (452) 323 13 43
AdresOrtayılmazlar Mah. Türbe Cad. No.19 Ünye/ORDU
İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.İL MERKEZİNE UZAKLIK 60 KM DİR
KARAYOLU
İnternet Sitesihttps://unyecumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeri128.000 NÜFUSLU ÜNYE´NİN MERKEZİNDE BULUNAN OKULUMUZ ORTAYILMAZLAR MAHALLESİ YALI MEVKİSİNDE BULUNMAKTADIR.
UlaşımKARAYOLU
Merkezden UzaklıkİLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.İL MERKEZİNE UZAKLIK 60 KM DİR
Ders Saatleri09:00-14:40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğal Gaz
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerFutbol, basketbol, masa tenisi, badminton spor etkinlikleri, folklor çalışmaları, geziler, çevre etkinlikleri, okçuluk, parkur etkinlikleri yapılmaktadır.
Bilimsel EtkinliklerFen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, Matematik, Hayat Bilgisi ders kazanımlarını öğrenmeyi destekleyen okul dışı öğrenme ortamlarını ziyaret ve gözlemler, doğayı tanımayı önceleyen düzeylerine uygun basit deneylerin gerçekleştirilmesi, bilimsel projelerin sergilendiği okul ve kurumları ziyaret, bireysel tasarım çalışmalarını gerçekleştirme etkinlikleri düzenlenmektedir. Düşünme becerilerini geliştirme amaçlı akıl oyunları ve satranç çalışmaları sınıf ve okulumuz alan odaklı beceri köşe çalışmalarıyla uygulanmakta ve ders etkinlikleri kapsamında uygulamalar yaptırılmaktadır.
ProjelerMilli ve manevi değerlerimizi yaşatmak ve öğrencilerimize bu değerleri öğretebilmek amacıyla, başta Bakanlığımız tarafından uygulanan merkezi projeler olmak üzere tüm merkezi proje çalışmaları ile il geneli planlanan projeler ile okulumuza özgü sosyal sorumluluk projeleri başta olmak üzere bilimsel, sportif, kültürel içerikli proje çalışmaları gerçekleştirilmektedir. Okulumuzda etwinning proje çalışmaları yürütülmektedir.
  • Öğretmen Sayısı21
  • Öğrenci Sayısı419
  • Derslik Sayısı16
Kaynak:https://unyecumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr/52/13/743119/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)