Ordu Rehberlik ve Kariyer Günleri Programına Katıldık

        Ordu Kültür ve Sanat Merkezi'nde 11-13 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen "ORDU REHBERLİK VE KARİYER GÜNLERİ PROGRAMI"na 12. Sınıf öğrencilerimizle birlikte görevli öğretmenlerimiz Nurcan BAŞKÖY, Aynır SAYLAN. Zatiye YURTTUTAN ve İrfan Kani DEVECİ ile katıldık.

        "Ordu Rehberlikve Kariyer GünleriProgramı'nda 15'e yakın devlet ve vakıf üniversitesinin tanıtm standı, 15'e yakınmesek masası ve tercih danışmanlığı hizmeti bilgilendirme köşesi, Ordu'da eğitim gören resmi özel lise 12. sınf öğrencilerimiz bilgilendirildi.

         Törene Valimiz Sayın Tuncay SONEL, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi GÜLER, Ordu Cumhuriyet  Başsavcısı Mehmet Akif AKTAŞ, Ordu Üniversetesi Rektörü Prof. Dr. Ali AKDOĞAN, OrduBaro Başkanı Sibel TORUN, Vali Yardımcıları Zafer KARAMEHMETOĞLU, Gökhan İKİTEMUR, Altınordu Kaymakamı Erkan KARAHAN, İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Fatih VARGELOĞLU, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur TOPARLAK. İŞKUR il Müdürü İsa KAYMAK'ın yanı sıra diğer protokol üyeleri ile Ordu'da öğrenim gören 12. sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz katıldı. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ordu Altınordu Zuver Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)