Ordu / Kumru Aşağıdamlalı Şehit Zekeriya Yatı İlkokulu

Adres:FİZME MAHALLESİ MERKEZ KÜME EVLERİ NO6 KUMRU/ORDU CEP05056298818
İlçe merkezine: 8 km İl Merkezine: 80 km
Okulumuz Kumru - Korgan ilçe yolu üzerinde olması nedeniyle ulaşım sürekli olarak sağlanmaktadır. Kumru, Korgan ve Fatsa ilçelerinden öğretmenlerimiz için günlük olarak gidiş-dönüş yapabilme imkanı vardır.
Web Sitesi:https://asagidamlali.meb.k12.tr Ordu Okulları, Ordu Kumru Okulları, Ordu İlkokulları, Ordu Kumru İlkokulları, İlkokul Haberleri, Ordu İlkokul Haberleri, Ordu Kumru İlkokul Haberleri
Kaynak:https://asagidamlali.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVizyon; ne olmak istediğimizdir.

Vizyon; ideallerimiz, hatta ulaşacağımızı asla düşünemediğimiz hayallerimizdir.

Vizyon; yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir
MisyonBiz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Yapacağımız sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere çevreninin etkin katılımını sağlayarak ve okulun kapılarını halka açarak okulumuzu çevrenin kültür merkezi olmasını sağlamak için varız.

İlkelerimiz; bizi, öğrencilerimizi, velileri ve okulumuzun içinde bulunduğu toplumu yönlendirir.
BaşarılarKızılay Kulubü Toplum hizmeti çalışması kapsamında kulüp rehber öğretmeni Burçak ÖZYURT ÇANKIRILI ve öğrencilerin gayretiyle toplanan kapaklar sonucun da tekerlekli sandalyemizi aldık.Beldemizde yaşayan Erdal UYLAŞ adlı yatalak durumdaki gencimizi evinde ziyaret ettik ve sandalyesini teslim ettik.
2-Okulumuz atletizm takımı 20-02-2012 tarihinde ilçe seçme müsabakaları Aybastı-Korgan-Kabataş-Çatalpınar ve Çamaş ilçelerinin katılımı ile Fatsa ilçesinde yapılan kros yarışmalarında erkekler 2000 metrede Muhammed AY 2. ve 15000 metrede Burcu CAZAĞ 6. olarak 5 Mart´ta Ordu´da yapılacak final müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır.
3-20 Ocak 2012´de Ordu´da yapılan Valilik Koşusu´nda öğrencimiz Nuran ŞEVİK 7. olmuştur. Göstermiş olduğu başarıdan dolayı kaymakamımız tarafından ödüllendirilmiştir
AdresFİZME MAHALLESİ MERKEZ KÜME EVLERİ NO6 KUMRU/ORDU CEP05056298818
İlçe merkezine: 8 km İl Merkezine: 80 km
Okulumuz Kumru - Korgan ilçe yolu üzerinde olması nedeniyle ulaşım sürekli olarak sağlanmaktadır. Kumru, Korgan ve Fatsa ilçelerinden öğretmenlerimiz için günlük olarak gidiş-dönüş yapabilme imkanı vardır.
İnternet Sitesihttps://asagidamlali.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Fizme Beldesi Ecelli Mahallesi´nde yer almaktadır.
UlaşımOkulumuz Kumru - Korgan ilçe yolu üzerinde olması nedeniyle ulaşım sürekli olarak sağlanmaktadır. Kumru, Korgan ve Fatsa ilçelerinden öğretmenlerimiz için günlük olarak gidiş-dönüş yapabilme imkanı vardır.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine: 8 km İl Merkezine: 80 km
Ders Saatleri09:00-14:40
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKalorifer ( Odun - Kömür )
İnternet BağlantısıYok
ProjelerE-TİWİNİNG PROJESİ-SEVGİ, BARIŞ, DOSTLUK TRENİ DOLAŞIYOR ÜLKEMİ,
  • Öğretmen Sayısı21
  • Öğrenci Sayısı250
  • Derslik Sayısı11
Kaynak:https://asagidamlali.meb.k12.tr/52/09/398004/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)