Ordu / Gölköy Toki Şehit Hikmet Mert İlkokulu

Telefon:0452 741 22 89 Adres:KUŞLUVAN MAH. BARBAROS TOKİ CAD. GÖLKÖY/ORDU Web Sitesi:https://tokisehithikmetmertio.meb.k12.tr Ordu Okulları, Ordu Gölköy Okulları, Ordu İlkokulları, Ordu Gölköy İlkokulları, İlkokul Haberleri, Ordu İlkokul Haberleri, Ordu Gölköy İlkokul Haberleri
Kaynak:https://tokisehithikmetmertio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ ve KENDİNE GÜVENEN, GİRİŞİMCİ BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK. ONLARA 21. YÜZYILIN GELİŞEN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BECERİLER KAZANDIRMAK.

İSTİYORUZ Kİ; Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.

İSTİYORUZ Kİ; 21. Yüzyıl dünyası ile bütünleşmiş, her alanda uluslar arası standartlara ulaşmış, yenilikleri takipeden ve eğitimiyle anılan bir okul olalım.

İSTİYORUZ Kİ;Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olsunlar ve bunun gerekliliğine inansınlar.

İSTİYORUZ Kİ; Veliler; okulumuzda öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin.
MisyonToki Şehit Hikmet Mert İlkokulu olarak öğrencilerimizi milli kimliğini kazanmış kendisi ile barışık iyi vatandaş, insani değerleri benimsemiş, dünya ile barışık, iyi insani, çağın gereklerine uygun, toplum ve insan hayatının gerektirdiği niteliklere ve yeterliliklere sahip iyi bir vatandaş olarak yetiştirmek çevresini ve sağlığını koruyabilen özgüveni gelişmiş, eleştirisel düşünmeyi öğrenmiş ,soran ve sorgulayan bireyler olarak yetiştirmek öğrencilerimizi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda onları bir üst kuruma hazırlamaktır.
Başarılar.
Telefon0452 741 22 89
AdresKUŞLUVAN MAH. BARBAROS TOKİ CAD. GÖLKÖY/ORDU
İnternet Sitesihttps://tokisehithikmetmertio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİlçe
Ulaşımİlçe Merkezine : 900 m
İl Merkezine : 62 km
Merkezden Uzaklıkİlçe Merkezine : 900 m
İl Merkezine : 62 km
Ders Saatleri08:00-12:30
Isınma TürüKaloriferli
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı17
  • Öğrenci Sayısı171
  • Derslik Sayısı12
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://tokisehithikmetmertio.meb.k12.tr/52/07/739130/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)