Ordu / Fatsa Hatipli Ortaokulu

Telefon:0 452 447 30 01 Adres:Hatipli Mahallesi FATSA / ORDU Web Sitesi:https://hatipliortaokulu.meb.k12.tr Ordu Okulları, Ordu Fatsa Okulları, Ordu Ortaokulları, Ordu Fatsa Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Ordu Ortaokul Haberleri, Ordu Fatsa Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://hatipliortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonGünümüz bilimsel ve teknolojik esaslarına uygun olarak düşünülebilen, yenilikçi, sürekli olarak gelişmeye ve öğrenmeye açık, eğitim ve öğretimin önemini ve değerini kavramış nitelikli, çalışmayı iç disiplin haline getirmiş kendine güvenen ülkesine ve çevresine faydalı, sağduyu sahibi öğrenciler yetiştirip günümüz çağdaş okullarına örnek teşkil ederek çağdaş, demokratik , laik toplumu oluşturmak istiyoruz. Katılımcı veli, gelişen öğretmen, araştırmacı öğrencilerle birlikte ilimizin önder okulu olmaktır.
MisyonBiz bütün öğrencilerin kendine güvenen, bağımsız ve etkili çalışabilen okulu ve dersleri hayatın bir parçası olarak görebilen her gün daha iyiye gitmek için çaba sarf ederek günümüz teknolojisini ve bilimsel düşünme gücünü öğrencilere kazandırmak için varız. Öğrencilerimize ve çevremize sevgi saygı ortamında çağdaş ve nitelikli bir eğitim vermektir. Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir, öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyar onları koruyup gözetiriz. Farklılıklarımızı bilincindeyiz ve bunların birer zenginlik kaynağı olduğuna inanıyoruz. Birbirimizi anlıyor, farklılıkları ve görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak kabul ediyoruz.
Telefon0 452 447 30 01
AdresHatipli Mahallesi FATSA / ORDU
İnternet Sitesihttps://hatipliortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriHatipli Fatsa´ya bağlı bir mahalledir.
Ulaşımİl Merkezine: 57
İlçe Merkezine: 21Ulaşım Hatipli Mahallesi dolmuşları ve kişisel araçlarla sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine: 57
İlçe Merkezine: 21
Ders Saatleri08:30- 16:10
Isınma TürüMerkezi Sistem Kalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı11
  • Öğrenci Sayısı81
  • Derslik Sayısı6
  • BT Odası Sayısı1
Kaynak:https://hatipliortaokulu.meb.k12.tr/52/04/739660/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)