Ordu / Fatsa Hatipli İlkokulu

Adres:KARGUCAK MAHALLESİ ŞEHİT EMİN ÇİÇEK CADDESİ NO63 Fatsa /ORDU Web Sitesi:https://hatipliilkokulu.meb.k12.tr Ordu Okulları, Ordu Fatsa Okulları, Ordu İlkokulları, Ordu Fatsa İlkokulları, İlkokul Haberleri, Ordu İlkokul Haberleri, Ordu Fatsa İlkokul Haberleri
Kaynak:https://hatipliilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonGünümüz bilimsel ve teknolojik esaslarına uygun olarak düşünülebilen, yenilikçi, sürekli olarak gelişmeye ve öğrenmeye açık, eğitim ve öğretimin önemini ve değerini kavramış nitelikli, çalışmayı iç disiplin haline getirmiş kendine güvenen ülkesine ve çevresine faydalı, sağduyu sahibi öğrenciler yetiştirip günümüz çağdaş okullarına örnek teşkil ederek çağdaş, demokratik , laik toplumu oluşturmak istiyoruz. Katılımcı veli, gelişen öğretmen, araştırmacı öğrencilerle birlikte ilimizin önder okulu olmaktır.
MisyonBiz bütün öğrencilerin kendine güvenen, bağımsız ve etkili çalışabilen okulu ve dersleri hayatın bir parçası olarak görebilen her gün daha iyiye gitmek için çaba sarf ederek günümüz teknolojisini ve bilimsel düşünme gücünü öğrencilere kazandırmak için varız. Öğrencilerimize ve çevremize sevgi saygı ortamında çağdaş ve nitelikli bir eğitim vermektir. Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir, öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur.Öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyar onları koruyup gözetiriz. İyi bir eğitim öğrenciler arasındaki bütünleşme kadar çeşitliliği de gerektirir. Farklılıklarımızı bilincindeyiz ve bunların birer zenginlik kaynağı olduğuna inanıyoruz. Birbirimizi anlıyor, farklılıkları ve görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak kabul ediyoruz.
AdresKARGUCAK MAHALLESİ ŞEHİT EMİN ÇİÇEK CADDESİ NO63 Fatsa /ORDU
İnternet Sitesihttps://hatipliilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriFatsa´ya bağlı mahalle.
Ulaşımİl Merkezine:57 km
İlçe Merkezine: 21 kmHatipli mahallesi dolmuşları ve kişisel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine:57 km
İlçe Merkezine: 21 km
Servis BilgisiÖğrenciler 7 Servis aracıyla taşınmaktadır.
Ders Saatleri08:40- 14:20
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüMerkezi Sistem Kalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
ProjelerEN BÜYÜK HAZİNEMİZ GÜZEL TÜRKÇEMİZ-BEYAZ BAYRAK-BESLENME DOSTU OKUL-GELECEĞİM İÇİN OKUYORUM ARKADAŞLARIMLA PAYLAŞIYORUM,KARANTİNA DA BAHÇEMDEYİM,DEDELERİMİZDEN VE NİNELERİMİZDEN KÜLTÜRÜMÜZÜ ÖĞRENİYORUM PROJERLERİNDE KATILIM SAĞLANMIŞTIR.
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı103
  • Derslik Sayısı9
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://hatipliilkokulu.meb.k12.tr/52/04/739652/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)