Ordu / Çaybaşı Çaybaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi

Telefon:04523913845 Adres:Çınar Mahallesi Okul Caddesi No22 Çaybaşı/ORDU
İlçe Merkezine 1,2 km mesafededir.
Öğretmenler genelde Ünye ilçesinden servisle gidiş geliş yapmaktadır. Öğrencilerimizin bir bölümü yatılı, bir bölümü servislerle gelmektedir. Mesafesi yakın olan öğrenciler ise yürüyerek okula gelmektedir.
Web Sitesi:https://caybasiihl.meb.k12.tr Ordu Okulları, Ordu Çaybaşı Okulları, Ordu Anadolu İmam Hatip Liseleri, Ordu Çaybaşı Anadolu İmam Hatip Liseleri, Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri, Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri, Ordu Çaybaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri
Kaynak:https://caybasiihl.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; düşünceye, özgürlüğe ve ahlaka saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek.
MisyonÖğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim ve kültür alanlarında yetkin, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek hem mesleğe hem de yükseköğrenime hazırlamak için varız.
Başarılar2015/2016 Eğitim Öğretim yılında Genç Sada Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasında il ikinciliği, Ortaokullar arası Arapça şarkı/ilahi yarışmasında il üçüncülüğü, anneler günü şiir yarışmasında il birinciliği, trafik haftası şiir yarışmasında il üçüncülüğü, Yunus’un Sesi şiir yarışmasında il üçüncülüğü elde edilmiştir.

2016/2017 Eğitim Öğretim yılında Ortaokullar arası Arapça şarkı/ilahi yarışmasında il birinciliği, Genç Nida Kız öğrenciler hafızlık yarışmasında il üçüncülüğü, yıldız erkekler dart müsabakalarında il üçüncülüğü alınmıştır.

2017/2018 Eğitim Öğretim Yılında Hafızlık yarışmasında kızlar kategorisinde İl Birinciliği, Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma kızlar ortaokul kategorisinde İl Birinciliği, Arapça Şiir Okumada hem ortaokul hem lise kızlar kategorisinde İl Üçüncülüğü, Ortaokul Arapça Şarkı Yarışmasında İl Dördüncülüğü, Oryantiringde takım halinde İl Üçüncülüğü, Kudüs’e Mektup yarışmasında İl İkinciliği alınmıştır. Ayrıca Bir Kitap da Sen Anlat yarışmasında lisede bölge ikinciliği elde edilmiştir.

Okulumuz eğitim öğretime başladığından beri şiir, kompozisyon, resim, afiş yarışmaları ve sportif faaliyetlerde de sayısız ilçe dereceleri elde etmiştir

2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılında sportif yarışmalarda bilek güreşinde sağ-sol kol il birinciliği, dart erkekler il üçüncülüğü, dert iho kız bölge birinciliği;zeka oyunları yarışmalarında mangala il birinciliği, pentago il üçüncülüğü;mesleki yarışmalarda ihl ezan okuma il birnciliği, ihl Kur´an-ı Kerimi güzel okuma il dördüncülüğü başarısı elde edilmiştir.
Telefon04523913845
Faks04523913845
AdresÇınar Mahallesi Okul Caddesi No22 Çaybaşı/ORDU
İlçe Merkezine 1,2 km mesafededir.
Öğretmenler genelde Ünye ilçesinden servisle gidiş geliş yapmaktadır. Öğrencilerimizin bir bölümü yatılı, bir bölümü servislerle gelmektedir. Mesafesi yakın olan öğrenciler ise yürüyerek okula gelmektedir.
İnternet Sitesihttps://caybasiihl.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÇınar Mah. Koğuş Küme Evleri No:24
Çaybaşı / ORDU
UlaşımÖğretmenler genelde Ünye ilçesinden servisle gidiş geliş yapmaktadır. Öğrencilerimizin bir bölümü yatılı, bir bölümü servislerle gelmektedir. Mesafesi yakın olan öğrenciler ise yürüyerek okula gelmektedir.
Merkezden Uzaklıkİlçe Merkezine 1,2 km mesafededir.
Servis BilgisiÖğrencilerimiz için 2017-2018 eğitim öğretim yılında tahsis edilmiş toplam 17 servis bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri9. sınıf 68 kişilik kontenjanı vardır.
Ders Saatleri08:30 - 15:40
Yabancı Dilİngilizce ve Arapça
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
Sportif Etkinlikler100 öğrenci kapasiteli spor salonumuz, yıl içinde çeşitli sportif organizasyonlara (futsal, voleybol, basketbol vb), dini musiki etkinliklerine, söyleşi ve konferanslara ev sahipliği yapmaktadır.

İlçenin tek kapalı spor salonu olduğu için hava şartları uygun olmayan zamanlarda İlçe Programları, spor salonumuzda yapılmaktadır.
  • Öğretmen Sayısı20
  • Öğrenci Sayısı157
  • Derslik Sayısı21
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://caybasiihl.meb.k12.tr/52/16/974760/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)