Ordu / Aybastı Sefalık Şehit Sadık Kütük Ortaokulu

Telefon:452 715 27 71 Adres:SEFALIK MAH. SEFALIK SK. NO 72 AYBASTI / ORDU Web Sitesi:https://sefaliksehitsadikkutukortaokulu.meb.k12.tr Ordu Okulları, Ordu Aybastı Okulları, Ordu Ortaokulları, Ordu Aybastı Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Ordu Ortaokul Haberleri, Ordu Aybastı Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://sefaliksehitsadikkutukortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖncelikli tercih edilen, yetiştirdiği insan ve verdiği eğitimle örnek gösterilen, topluma yönelik proje ve çözümler üreten, teknolojik yenilikleri, çağdaş yöntem ve teknikleri kullanmada “model”, bir eğitim kurumu olmak için varız...
MisyonÖğrencilerimizi, Milli Eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak; çağdaş, katılımcı, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsemiş, yüksek karakterli ve nitelikli, bilgiyi elde eden, onu kullanan, üreten ve paylaşmayı bilen, sahip olduğu kendi milli ve tarihi öz değerlerini benimsemiş, yarının teknoloji toplumu için bir üst öğretim kurumlarına hazır bireyler yetiştirmek.
Telefon452 715 27 71
AdresSEFALIK MAH. SEFALIK SK. NO 72 AYBASTI / ORDU
İnternet Sitesihttps://sefaliksehitsadikkutukortaokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz il merkezine 90 km uzaklıkta iken ilçe merkezine 6 km uzaklıktadır.Okulumuz ismini de aldığı Sefalık Mahallesinde bulunmaktadır. İlçeye 6 km uzaklıktadır. Aybastı´nın doğusunda, Gölköy yolu üzerindedir. Yolu asfalttır ve yaz-kış açıktır. Öğretmenlerimiz de Aybastı´dan gidiş geliş yapmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz il merkezine 90 km uzaklıkta iken ilçe merkezine 6 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri08:10 - 15:00
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı12
  • Öğrenci Sayısı121
  • Derslik Sayısı9
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://sefaliksehitsadikkutukortaokulu.meb.k12.tr/52/03/739414/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)