Önlük Teslimi

       Eğitimde, bilimde, sanatta, teknolojide yeniliği üzerimize aldık. Şimdi yeni öğretmen önlüklerimizle sınıfta, okulda, laboratuvarda, tasarım beceri atölyelerindeyiz...

      Öğretmenlik mesleğine dair aidiyet bağlarının ve güvenin adeta bir nişanesi olan önlüklerimiz, meslektaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine bugüne uyarlanarak yeniden tasarlandı. 

"YENİLİK ÜSTÜMÜZDE" 

       Okul hayatının duruluğunu ve berraklığını, öğretmenlik mesleğine duyulan güveni simgeleyen yeni tasarım önlükler, kamuoyuna tanıtıldı."Önlük ustalığın simgesidir. Olmuşluğun, muktedirliğin, muvaffakiyetin simgesidir. İşe başlamış olmanın, çalışıyor olmanın, kolları sıvamanın, karşıdan görüldüğünde sorunları çözecek kişinin geliyor olduğunun, ben buradayım, bilgimle, tecrübemle, deneyim ve yeteneklerimle buradayım demenin temsilidir. Mesleğin güçlü temsiliyetidir."

    Öğrenci için öğretmenin okuldaki duruşu, giyim kuşamı, konuşması ve hitabı çok önemlidir, önlük yalnızca çocuklar üzerinde değil; herkes üzerinde olumlu bir hissiyat oluşturur.     

       Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN'in 24 Kasım Öğretmenler Günü için Öğretmenlerimize  dağıtılması planlanan Beyaz Önlükler Okul Müdürümüz Sayın Musa ÖZÇELİK tarafından öğretmenlerimize teslim edildi. Şehit Murat Savaş Kale İlkokulu öğretmenleri olarak Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN' e ve Okul Müdürümüz Sayın Musa ÖZÇELİK’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Adana Seyhan Şehit Murat Savaş Kale İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)