Online Okul Tanıtımımızı Yaptık

Okul Rehberlik öğretmenimiz Fatih ABAK ve Osmangazi İHO rehberlik servisinin öncülüğünden gerçekleşen online okul tanıtımımız Osmangazi İmam Hatip Ortaokulu 8.sınıf öğrencilerinin katılıımıyla çevirim içi yapıldı.

Okul müdürümüz Cemile ERKAN'ın neden Maltepe Kız AİHL'yi seçmeleri gerektiğini anlattığı giriş konuşmasıyla başlayan tanıtımımız müdür yardımcılarımızın konuşmaları ve branş öğretmenlerimizin bizzat kendi ağızlarından ders işlenişleri hakkında verdikleri bilgilerle verimli bir şekilde gerçekleşti. Öğrencilerin sorular sorarak okul hakkında bilgiyi en yetkili kişilerden bizzat duydular.

Geçmiş yıllarda Osmangazi İHO'dan mezun olup okulumuzu seçen ve şuan 10.sınıf öğrencilerimiz okulumuzu neden tercih ettiklerini ve okulumuzdan umduklarından daha çok şey bulduklarını bu yüzden okulumuzu tercih etmelerini ifade ettiler. 

Biz de buradan bu sene liseye girecek olan bütün öğrencilere şöyle sesleniyoruz: "Tercihin Geleceğin" Biz bu inançla çalışıyor ve size bir aile sıcaklığıyla eğitim veriyoruz.

Sesimizi öğrencilerinin gönüllerine ulaşmasına vesile olduğu için Osmangazi İHO Rehberlik Öğretmeni Lütfiye KILIÇ ve Tayfun İLERİ hocalarımıza çok teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Maltepe Maltepe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)